Korealainen kosmetiikka - mikä on sen suosion syy?

Korealainen kosmetiikka on viime aikoina toden totta ampaissut kauneudestaan kiinnostuneiden iholle myös länsimaissa. Mikä korealaisessa kosmetiikassa saa ihmiset hullaantumaan?
Korealainen kosmetiikka

Korealainen kosmetiikka kahmii kehuja! Korealaisen kosmetiikan kehutaan olevan ylivertainen yhdistelmä elämyksellisyyttä, innovatiivisuutta ja nopeasti näkyviä hoitotuloksia. Suuren suosion varmistavat näiden ominaisuuksien lisäksi loistavaksi todettu hinta-laatusuhde; huippuunsa viritetty hyötykimara tekee ihonhoidosta sekä palkitsevaa että innostavaa.

Jotkut kokevat korealaisen kosmetiikan aikaansaamaat,  jopa muutamassa päivässä näkyvät hoitotulokset suorastaan addiktoivina kun taas toiset saavat moisesta motivaatiota ihonsa kunnosta huolehtimiseen.

Korealaisessa kosmetiikkakäsityksen mukaan tärkeintä on huolehtia siitä, että ihonhoidon perusasiat ovat kunnossa: kun iho on puhdas ja kosteutettu varsinaisia taikatemppuja ei tarvita.

Korealaisen kosmetiikan perustana seisoo jykevästi huolellinen, monesti useampaankin kertaa tehtävä ihonpuhdistus ja ehkä kaikkein tärkeimpänä: huolellinen kosteuttaminen. Muita tärkeitä elementtejä ovat erilaiset seerumit, hoitonesteet ja voiteet, joiden kaikkien tarkoituksena on pitää huolta ihon kosteustasapainosta.

Miksi ihon kosteutuksen ajatellaan olevan ensiarvoisen tärkeää?

Kosteutettu iho näyttää heleältä, sileältä kimmoisalta - ja ehkäpä myös ikäistään nuoremmalta. Täyteläisen kosteutetussa ihossa myös kaikenlaiset juonteet ja rypyt tasoittuvat.

Moni kokee korealaisen kosmetiikan innostavana. Korealaisessa kosmetiikassa ideana onkin se, ettei ihonhoito saisi tuntua pakkopullalta. Jos ihonhoito kerran on päivittäinen rutiini, siitä kannattaa tehdä mahdollisimman miellyttävä osa elämää.

Länsimaissa elämykselliseksi viritettyä, korealaista kosmetiikkaa kuvaillaankin joskus  samalla skintertainment - jossa siis yhdistyvät sana iho (skin) ja viihde (entertainment). Moni korealainen kosmetiikkabrändi panostaakin näyttäviin pakkauksiin ja tuotteisiin, joiden käyttö tuo iloa elämään - tai ainakin luksuksen tuntua arkeen.

Korealaista kosmetiikkaa on laajalti ylistetty niin korkean laatunsa kuin siihen nähden edullisen hintatasonsakin vuoksi.

Korealainen kosmetiikka Ruohonjuuressa 

Vaikka korealaiset kosmetiikkasarjat panostavatkin korkeaan laatuun, ei luonnonkosmetiikkasertifioitujen tuotteiden rintamalla ole valinnanvaraa ruuhkaksi asti. Suurin osa korealaisen kosmetiikan sarjoista sisältää ainesosia, jotka eivät läpäise luonnonkosmetiikkasertifikaattien seulaa.

Ruohonjuuren hyllyiltä löytyy kuitenkin poikkeusyksilö: korealainen, luonnonkosmetiikkalaatuinen Whamisa-sarja, jonka Deep rich toner -kasvovesi valittiin viime vuonna RUohonjuuren parhaaksi ihonhoitotuotteeksi.

Ruohonjuuren asiakkaiden suosikiksi kivunneen Whamisa–sarjan tuotteet ovat kuuluisaa korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Sarjan tuotteille on myönnetty saksalainen BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Vuonna 2010 perustetussa, innovatiivisessa Whamisa-sarjassa yhdistyvät korkean teknologia, pitkän linjan tuote- ja kehitystyö, huikeat kasviraaka-aineet ja kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä ja niissä käytettävät raaka-aineet on fermentoitu maksimaalisen hoitovaikutuksen aikaansaamiseksi.

Whamisan Deep Rich Toner kahmii palkintoja

Whamisan Deep Rich Toner  sai maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden ihonhoitotuotteiden joukossa.

”Resepti kuulaaseen ihoon: Whamisan hoitoneste ja 7 Skin Method. Kaikista koko elämäni aikana testaamistani kasvovesistä/hoitonesteistä Whamisan tonerit jaksavat edelleen hämmästyttää tehokkuudellaan”, Kokko ylisti tätä luonnonkosmetiikan helmituotetta.

Myös Ruohonjuuren henkilökunta valitsi Whamisan Deep rich toner -kasvoveden vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi?

"Korealaisen luonnonkosmetiikan kuningas, joka todella tekee taikojaan iholla. Whamisa-sarjan Toner, deep rich on tehokosteuttava, seerumimainen kasvovesi, joka tuntuu iholla aivan erityiseltä. Niin Ruohonjuuren asiakkaiden kuin henkilökunnankin keskuudessa jymysuosioon ampaissut, fermentoimalla valmistettu, täysin vedetön kasvovesi silmin nähden kirkastaa ja kosteuttaa ihoa", luonnonkosmetiikkaan vihkiytynyt henkilökuntamme julistaa.

Tuo suuren suosion saavuttanut, seerumimainen kasvovesi on 7 skin method:in perustuote, joka kerää ylistäviä arvioita myös Ruohonjuuren asiakkailta:

“Ihanan kosteuttava, helppo kerrostaa ekstratehon saamiseksi, sopii omalle atooppiselle iholle mainiosti! Ei myöskään jätä tahmaista pintaa. - Anu

“Superhoitava ja kosteuttava kasvovesi! Helposti kasvoille levitettävä seerumimainen koostumus ja imeytyy hyvin.” - Henriikka

“Ihonhoitonesteiden aatelia! Superkosteuttaa, uudistaa ja virkistää ihoa. Käytä hoitovoiteen alla, täydennä puhdistusta tai taputtele päivän mittaan tuomaan lisää kosteutta iholle” - Hanna

“Kuivan ihon pelastus!” - Sanna

Osta Whamisa-tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>

Lue myös:

7 Skin Method - korealaisen kauneudenhoidon ytimessä! >>