Jimmy Boyd - tuoksuja, jotka hurmaavat luonnollisesti

Jimmy Boyd on vuonna 1979 perustettu espanjalainen luonnonmukainen tuoksusarja. Jimmy Boydin tuoksufilosofia on "Oikea tuoksu löytää oikean ihmisen luo". Tuoksut valmistetaan luonnonmukaisesti kasvaneista tuotteista, sekä villeistä kasveista eikä synteettisiä raaka-aineita käytetä. Tuotteissa ei myöskään käytetä liuottimia, säilöntäaineita eikä mitään eläinperäisiä ainesosia.
Jimmy Boyd - tuoksuja, jotka hurmaavat luonnollisesti

Jimmy Boydillä on  40 vuoden vankka kokemus luonnon hajusteiden maailmasta.  Perheyrityksen tuoksut kehitetään ympäröivän luonnon sekä Espanjan eri kaupunkien ja alueiden asukkaiden inspiroimina. Jimmy Boyd -nimeä kantava tuoksusarja on täysin luonnonmukainen ja ekologinen.

Rakkaus luontoa kohtaan

Yrityksen rakkaus luontoa kohtaan näkyy tuoksujen inspiraatiossa sekä raaka-aineiden valinnoissa. Jimmy Boyd tuoksusarjan tuotteiden raaka-aineina käytetään vain luonnosta saatavilla olevia aineita ja tarkasti määritellyllä tavalla. Raaka-aineita käytetään ainoastaan saatavuuden mukaan.

Jimmy Boyd käyttää tuotteisiinsa ainesosia, jotka on:

 • Kasvatettu luonnollisella tavalla
 • Viljelty luonnonmukaisesti tai kasvaneet villinä luonnossa
 • Tuotteet ovat 100% luonnonraaka-aineista, synteettisiä ainesosia ei käytetä.
 • Tuotteissa ei käytetä liuottimia, säilöntäaineita eikä mitään eläinperäistä ainesosaa.

Valitse sopiva tuoksu mielialasi mukaan

Jimmy Boyd tuotteet ovat aromaterapeuttisia ja jokaisella niistä on oma vaikutuksensa. Tuoksu kannattaakin valita sen hetkisen mielialan mukaan. Jimmy Boyd tuoksuperheeseen kuuluu viisi ihanaa jäsentä ja jokaisesta tuoksusta on saatavilla tuoksuvesi, vartaloöljy, vartaloemulsio sekä suihkugeeli. Kaikki tuoksut ovat puhtaita luonnon tuoksuja ja BioVidaSana-sertifioituja.

 1. Wild Roses – Kimpullinen rakkautta
  Ruusu on rakkauden, puhtauden, intohimon ja kauneuden symboli. Ruusunkukan tuoksu on hienovarainen ja yksi eniten ihannoiduista tuoksuista. Aromaterapeuttinen vaikutus: harmoniaa ja hyvinvointia.

 2. Orange Blossom – Sitruksinen tuulahdus etelästä
  Appelsiininkukan tuoksua ihailivat jo muinaiset roomalaisetkin. Tämä raikas vie sinut Andalusian perinteisille sisäpihoille, appelisiinipuiden katveeseen.Aromaterapeuttinen vaikutus: vahvistaa optimismia.

 3. Lemon & Roses – Kirpeän makea yhdistelmä
  Raikas tuoksu tuo mieleen juuri puristetun sitruunan pirteyden. Kevyen sitruksinen tuoksu, jossa häivähdys ruusua. Aromaterapeuttinen; tuo voimaa ja energiaa.

 4. Verbena – luonnon voimaa ja raikkautta
  Meri, hiekkaranta ja Välimeren kesä sekä elämän syke tulvivat mieleesi tämän tuoksun myötä. Aromaterapeuttinen; energisyyttä ja elinvoimaa.

 5. Spring Rain – tältä kevätsade tuoksuu
  Sadevesi yhdessä metsän kukkien kanssa muodostavat tuoksun, jota jokainen rakastaa. Aromaterapeuttinen vaikutus: tuo tyyneyttä ja rauhaa sekä vahvistaa inspiraatiota.