Hyvinvointitrendit: INTUITIVE HEALTH

Ruokasääntöjen aika on ohi. Koska kehomme ovat erilaisia, myös itselle ihanteellinen ruokavalio on jokaisella omanlaisensa. Lue lisää Intuitive Health-hyvinvointitrendistä!
Hyvinvointitrendit: INTUITIVE HEALTH

Ruokasääntöjen aika on ohi ja jokainen nyt luo itse oman ruokaympyränsä. Koska kehomme ovat erilaisia, myös itselle ihanteellinen ruokavalio on jokaisella omanlaisensa.

Ravitsemussuositukset on luotu massoille, ei yksilöille - mutta niin vaikkapa kansallisista ravitsemussuosituksista kuin trendiruokavalioistakin voi jokainen napata itselleen sopivia palasia.

Intuitive Health -ajattelun mukaan kehoaan kuulostelemalla ja kokemuksistaan oppimalla löytää itselleen sopivan ruokavalion - joka sekin muovautuu koko ajan elämäntilanteen ja maailman muutosten myötä.

Intuitive Health -asenne vie luonnollisestikin vaikutusvaltaa auktoriteeteilta. Mutta siinä ei liene mitään pahaa, että ihmiset ottavat entistä enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistaan?

PS: Ehdottomuudenkin junakin meni jo! Lihankukutusta vähentääkseen ei tarvitse olla sataprosenttisesti vegaani. Pienetkin askeleet parempaan päin ovat etenemistä oikeaan suuntaan.

Ei olekaan ihme, että “epätäydellinen täydellisyys” luetellaan usein yhdeksi hyvinvointitrendeistä - ja armollisena se onkin varmasti erittäin tervetullut ajattelutapa elämää rikastuttamaan. Rosoihin on helpompaa rakastua.

 

Kaikki hyvinvointitrendit 2019 - lue yhteenveto tästä >>