Ashwagandha - häädä stressi ja laita lakanat liehumaan!

Ashwagandha on adaptogeeni, joka rauhoittaa ylivireistä, nostattaa alavireistä, nukuttaa unetonta ja tuo todellista toimintatarmoa silloin, kun lempi on lerpallaan.
Ashwagandha - häädä stressi ja laita lakanat liehumaan!

Stressiä pukkaa ja Höyhensaari on monella hukassa nykyajan urbaanien haasteiden tiimellyksessä. Kun virikkeitä on taatusti enemmän kuin Vilkkilässä kissoja, ei aikaa rauhoittumiselle ole aina helppoa löytää. Stressinhallintaan on tarjolla monia keinoja aina hengitysharjoituksista metsäkävelyihin ja monenlaisiin leppoistamisvinkkeihin saakka.

Myös ravintolisäpuolella kuuluu nyt uutta stressin helpottamiseen. KSM66-ashwagandha on viimeaikoina mullistanut markkinan ylikierroksia laannuttavan tehonsa ansiosta. Mutta mikä ihme KSM66-ashwagandha oikein on ja miksi se auttaa stressin?

Ashwagandhan terveysvaikutukset

Ashwagandha-kasvin (Withania somnifera) juurta on hyödynnetty kautta aikojen. Tämä "Intian ginsenginä" tunnettu kasvi on ollut yksi tärkeimmistä yrteistä intialaisille satojen vuosien ajan.

Eikä ollenkaan ihme: aswagandha lisää suorituskykyä tuomalla energiaa ja tukemalla elimistön palautumista stressistä. Se  myös tasapainottaa ja rentouttaa mieltä. Siksi se onkin oivallinen apuri oravanpyörässä vipeltävälle ja stressin kanssa kamppaileville.

Toimintatarmoa palauttavaa ja buustaavaa ashwagandhaa suositellaan usein urheilijoille suorituskyvyn kohentamiseksi ja ikäihmisille mielen suorituskyvyn lisäämiseksi. Ikäihmisille ashwagandha sopii erityisesti muistin tueksi, sillä se edistää optimaalista henkistä ja kongitiivista toimintaa.

Ashwagandha on mitä hämmästyttävin kasvi moninaisempien terveyshyötyjensä ansiosta. Tämä  ihmeellinen yrtti on mineraali- ja rautapitoinen puhtipommi. Stressin säätelykyvyn lisäksi ashwagandha auttaa myös unipulmissa, jotka kulkevatkin yleensä stressin kanssa käsi kädessä. Hyvin nukkuneena jaksaa painia isojenkin haasteiden kanssa.

Aswaganhan mahtavuus ei kuitenkaan tähän lopu, sillä se on mainio tuki myös miehiselle terveydelle, sillä se vaikuttaa sekä miesten, että naisten hedelmällisyyteen sekä tukee sydämen ja verisuonten terveyttä. Mainitaanpa sillä olevan jopa nuorentavia ominaisuuksiakin - lieneekö tämä syynä siihen, että lakanoissa pelmutaan innokkaammin.. 

Harmonia KSM66-ashwagandha: maailman tutkituin ja tehokkain ashwagandha

Ruohonjuuren valikoimiin juuri tullut KSM66 on tutkitusti maailman tehokkainta ja siten parasta ashwagandhaa. KSM66-ashwagandhaa on helppoa nauttia kätevissä kasviskapseleissa, joten se sopii mainiosti myös heille, joille ashwagandha-jauhe on liian tujua tavaraa.

Harmonia KSM66-ashwagandha on kliinisin testein tutkittua, luomuviljeltyä, kokonaisvaltaisesti hyvää tekevää aswagandha-yrttiä, jota myös “Ayurvedan prinssiksi” joskus kutsutaan.

Todella toimivaan muotoon pakattu ja näppärästi kapseleina nautittava Harmonia KSM66 tuo tyyneyttä ja mielenrauhaa esimerkiksi stressin kourissa kiemurtavalle. 

Harmonia KSM66 on Full Spectrum-ashwagandhaa ja se on valmistettu ayurvedisen perinteen mukaisesti ympäristöystävällisellä ja puhtaalla menetelmällä veden ja maidon seoksella, jonka kehittäminen kesti kokonaiset 14 vuotta. Valmistamiseen ei ole käytetty liuottimia tai alkoholia.

Testaa ja totea terhakoittava teho ihan itse!

Terveysväitteiden perusteet / EFSA:

M-2008-1061 2183 - Withania somnifera (common name: Ashwagandha) - Mental Health and relaxation
M-2008-1061 2503 - Withania somnifera (Withania, horse smell, ginseng Indian, ashwagandha) - Cardiovascular health
M-2008-1061 3251 - Ashwagandha root (Withania somnifera) - Adaptogenic properties
M-2008-1061 3657 - Withania somnifera - Contributes to optimal mental and cognitive activity
M-2008-1061 4194 - Withania somnifera ROOT - Mental, stress & sleep
M-2008-1061 4195 - Withania somnifera ROOT - Energy
M-2008-1061 4196 - Withania somnifera ROOT - Respiratory
M-2008-1061 4197 - Withania somnifera ROOT - Rejuvenation
M-2008-1061 4198 - Withania somnifera ROOT - Reproduction
M-2008-1061 4199 - Withania somnifera ROOT - Skin
M-2008-1061 4507 - Withania somnifera-roots-Ashwagandha, Winter cherry - Antioxidant Activity