Ambronite - juo itsesi entistäkin ehommaksi!

Ambronite-jymyjuomat ovat vuosien varrella tulleet tutuksi lukuisille Ruohonjuuren asiakkaille. Ravitsemuksellisesti ihanteellisen Ambroniten puhtia tuovat vaikutukset ovat huomanneet niin monet treenaajat kuin toimistotyöläisetkin. Ei olekaan ihme, että monilla työpaikoilla Ambronite-juomia nautitaankin työtehon parantamiseksi.
ambronite ruohonjuuri
Seitsemästä tekijästä koostuva Ambronite-tiimi paiskii hommia Helsingin Kampissa. 
- Olemme herkkusuita, ja toimistomme onkin täynnä ravitsevia makupaloja ympäri maailman. Meitä yhdistää unelmien tavoittelu, trampoliinilla hyppely ja ruoat, jotka antavat aiheen hymyyn. Tahdomme myös auttaa muita ihmisiä kukoistamaan, Ambroniten perustajiin kuuluva Simo Suoheimo kertoo.


Ambroniteläisiä yhdistää myös vahva kokemus siitä, miten ravinnolla voi ratkaisevasti vaikuttaa sekä omaan että läheistensä hyvinvointiin.

- Oman muutostarinani ytimessä ovat kehon ja mielen kukoistukselle käänteentekevät ruoat, jotka muuttivat elämäni radikaalisti paremmaksi yli kymmenen vuoden vatsa-, suolisto- ja yliherkkyysongelmien jälkeen, Simo taustoittaa. Hän kertoo näiden kokemusten opettaneen hänelle kiitollisuutta sekä lisänneen intoa jakaa tietoa ravinnon merkityksestä eteenpäin.
Ambronite tiimi


Ambroniten tarina


Kreikan mytologiassa Ambrosia oli jumalten ruokaa ja juomaa, joka antoi nauttijalleen kuolemattomuuden. 

 - Ambronite -nimi kertookin meiningistämme: ikiaikaisia aineksia tarjoillaan moderniin elämään sopivassa muodossa. Uskon, että Zeuskin ihastuisi Amboniteihimme, Simo toteaa pilke silmäkulmassa.

Ambonite-juomat saivat alkunsa omakohtaisesta tarpeesta: Simo oli perustajatovereidensa Mikon ja Arnon kanssa turhautumiseen asti etsinyt aidosti arjessa toimivia, hyvänmakuisia ja terveyttä radikaalisti parantavia lounaita ja aamiaisia. On selvää, että niin aamiaiset kuin lounaatkin vaikuttavat ratkaisevasti päivittäiseen olotilaan, mutta oikeiden ainesten saaminen lautaselle aamulla ja lounaalla tuntui nuorukaisista haastavalta.

Kun markkinoilla ei ollut sopivia ratkaisuja, piti sellaiset kehittää itse.

- Ensimmäinen tuotteemme oli Ambronite-ateriasmoothie, uudenlainen juotava ateria. Janosimme superjuomaa, joka sisältäisi yksinkertaisesti kaiken, mitä keho ja mieli tarvitsee kukoistaakseen. Halusimme loihtia jotain, joka sammuttaisi nälän ja nostaisi samalla energiat ja fiiliksen uudelle tasolle, Simo muistelee.

Kiireiseen arkeen sopivan, ravitsemuksellisesti ihanteellisen vaihtoehdon tulisi maistua ja tuntua hyvältä. Ja juuri sellaisen ambronitelaiset saivat aikaan! Ensimmäiset Ambronite-ateriat pääsivät innokkaiden asiakkaiden käsiin vuonna 2013.

- Nyt tuntuu uskomattomalta, että olemme kuudessa vuodessa auttaneet kymmeniä tuhansia ihmisiä saavuttamaan pysyviä positiivisia elämäntapamuutoksia: selättämään nälän herkullisilla kasvipohjaisilla aterioillamme, lisäämään energistä ja elinvoimaista fiilistä jokaiseen päivään, keventämään kestävästi ilman nälkää. Ja mikä hienointa: olemme auttaneet ihmisiä pääsemään eroon hallitsemattomasta napostelusta, väsymyksestä, viheliäisistä vatsavaivoista ja immuniteettiongelmista, Simo kertoo syystäkin ylpeänä ja innoissaan.

Ambroniten ytimessä ovat luonnon puhtaimmat ja vaikuttavimmat kasvipohjaiset ainekset - eikä mukaan ole tungettu yhtään mitään ylimääräistä. 

Ambroniten ideana on siis tarjota kiireisellekin nauttijalleen helppoja ja herkullisia kasvipohjaisia vaihtoehtoja, jotka lisäävät jokaisen ihmisen kukoistusta tuntuvasti jokaisen Ambronite-hetken jälkeen.

- Positiivisen vaikutuksen pitää tuntua heti syömisen jälkeen, ei vasta kuukausien jälkeen, Suoheimo julistaa.

- Haluamme saada ihmiset ja planeettamme kukoistamaan. Maailma on pullollaan huonoja ruokavaihtoehtoja, joista ei tule hyvä olo, ja joiden vuoksi terveytemme ja ympäristömme on uhattuna. Taistelemme aidon ruoan ja hyvän fiiliksen puolesta, feikkiruokaa vastaan!

Ambronite Ruohonjuuri

Ambroniten peruspilarit:

  • Luotamme kasvipohjaisiin aineksiin, jotka parantavat hyvinvointia ja suorituskykyä radikaalisti.
  • Emme käytä ylimääräisiä, keinotekoisia tai eläinperäisiä aineksia.
  • Ruoan puhtaus, alkuperä ja vaikutukset ovat ratkaisevia, jotta positiiviset vaikutukset voi selvästi tuntea jokaisen Ambronite-hetken jälkeen.
  • Imeytyvyys ja vatsaystävällisyys - olet mitä imeytät, et mitä syöt. Moni syö ruokia ja lisäravinteita, jotka eivät imeydy ja ovat paitsi kalliita, myös hyödyttömiä. Siksi käytämme vain aidon ruoan raaka-aineita, vatsaystävällisessä ja imeytyvässä muodossa, jota keho voi hyödyntää täysin. 

 

Ambronite Ruohonjuuri

Suklainen suosikki

Simon oma suosikki oni suklaanmakuinen Ambronite Keto Meal Shake. 

- Koska olen kiireinen erityisesti aamulla ja lounasaikaan, tarvitsen talvella helppoja hyviä valintoja arkeen, ja tämä on nappivalinta saada keto- ja vähähiilihydraattisten ruokavalioiden hyödyt nopeammin käyttöön, hän perustelee.

- Teen aina vuodenvaihteessa päiväkirjaan menneen vuoden “Luovu ja Lisää” -listan: asioita, joille haluan antaa tulevana vuotena enemmän tilaa elämässäni.  “Luovu”-listalla on ylimääräinen stressi, tylsä itsekuritus ja puuduttava täydellisyyden tavoittelu, ja “Lisää”-listalla läheisten kanssa vietetty aika.

Tammikuu on minulle itselleni hyvä oikea hetki aloittaa vuoden unelmien tavoittelu. Kun vuodenaikakin kulkee väsymättömästi valoa kohti, voisinko tehdä itse samoin? Talvella nautin myös päivittäin AmbroGreens-viherjauheen aamulla, koska haluan pitää vastustuskyvyn ja energiat ylhäällä pimeyden ja kylmän keskellä, Ambroniten Suoheimo suunnittelee.

Hän suosittelee Ambonitea lämpimästi ihmisille, jotka haluavat tuntuvasti lisätä elinvoimaa elämäänsä, helposti ja herkullisesti. Ambronite sopii Simon mukaan erityisesti ihmisille, joille kasvisten runsas nauttiminen, napostelun välttäminen tai ruokavaliopäätöksissä pysyminen on tuntunut työläältä.

- Tavoitteisiin pääseminen ei vaadi tympeää itsekuritusta. Se ei ole minulle koskaan toiminut, vaan olen oppinut luottamaan oman hyvän olon voimaan ja siitä syntyviin parempiin valintoihin. Hyvien makujen ja hyvän fiiliksen lisääminen päivittäisessä elämässä ei tarvitse olla vaikeaa, Simo julistaa.

Lukuisat asiakkaatkin ovat huomanneet Ambroniten avut; etenkin Balanced Meal Shake suklaanmakuisena on saanut paljon kiitosta vatsaystävällisyydestään ja makeannälän pysäyttämisestä järkevällä tavalla.

- Juuri tällä viikolla sain perheenäidiltä palautteen, että “vihdoin vihreät vihannekset maistuvat lapsille ja myös miehelle!”, Suoheimo suitsuttaa.