Bentoniittisavi, 125 g

Bentoniittisavi, 125 g
6,99 €
( 55,92 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Puhdista kroppasi entistäkin ehommaksi!

Yksityiskohdat

Kehonsa puhdistajan salaiseksi aseeksikin tituleeratun bentoniittisaven puhdistavat ominaisuudet ovat varmasti monelle tuttuja kosmetiikkamaailmasta. Bentoniittisavinaamio imee ihosta kuonaa ja lievittää nesteturvotusta, supistaa ihohuokosia ja vähentää tulehduksia.

Tiesitkö, että tätä mahtavaa savea voit nauttia myöskin sisäisesti? Sisäisesti nautittuna bentoniittisaven puhdistavat vaikutukset ovat vieläkin tehokkaammat!

Bentoniittisavi on erittäin emäksistä ja alkalisoivaa ja sen puhdistava ja tasapainottava vaikutus perustuu mm. happo-emäs-tasapainoon. Bentoniittisavesta voit valmistaa pikkudrinkin sekoittamalla sitä veden joukkoon ja nauttimalla yhden sellaisen vaikkapa päivittäin.

Bentoniittisavi sopii myös detox-kuurien ja painonpudotuksen tueksi oikein oivallisesti.

Käyttöohje: Savi on tehokas osa detox-kuuria, mutta soveltuu nautittavaksi myös arjessa. Käytä bentoniittisavea esim. ihonaamioon: 2 osaa savea, 1 osa vettä ja 1 osa omenasiideriviinietikkaa. Voit halutessasi lisätä esim. hunajaa tai jotain eteeristä öljyä. Bentoniitti soveltuu myös juotavaksi veteen sekoitettuna: lisää 1 tl-1 rkl isoon lasilliseen vettä, ja odota 5 minuuttia sakan laskeutumista lasin pohjalle. Voit halutessasi lisätä veteen sitruunaa. Älä juo pohjalla olevaa sakkaa.Ethän ylitä annostusohjeessa suositeltua käyttömäärää, kiitos.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430048231045,6430051825668
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Savi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luonnonkosmetiikka, vegaaninen