Beauty Shot 100 % Botoksiöljy, 10 ml

Beauty Shot 100 % Botoksiöljy, 10 ml

Normaali hinta: 15,95 €

Special Price 13,90 €

( 1 390,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Botox Oil on ikääntyvän ihon siloittaja - testaa ja hämmästy tehosta!

"You & Oilin shotit ovat nyt "kuuminta hottia" ihonhoidon saralla, eikä ihme! Botox oil -shotti todellakin yllätti positiivisesti! Nimi ei todellakaan ole ns. "tuulesta temmattu" - tämä nimittäin todellakin tuntuu rentouttavan kasvojen lihaksia ja tuo jännän "boostaavan" efektin iholle luonnollisin keinoin. Itse käytin tätä ihan sellaisenaan, mutta voi sekoittaa myös seerumin/kasvovoiteen sekaan. Varmasti toimisi iltaisen ihonhoitorutiinin yhteydessä hyvin myös jaderollerilla rullailun jälkeen. Kaiken kaikkiaan tuote, jota voi todella suositella - pienellä hinnalla iso efekti ja tehokkuus!"

- Heidi

"Päivittäin käytettynä jo muutamassa viikossa näkyvä ero, kosteuttaa ihoa ja siloittaa ihon epätasaisuutta."

- Taru

"Rentouttaa ihanasti kasvojen lihaksia, jolloin ilme raikkaampi ja levänneempi. Eroa huomaa jo yhden yön jälkeen, sillä perustuu lihasten rentouttamiseen. Joka ilta tippa voiteen joukkoon ja kasvoille ja stressi ja väsymysjumitukset haihtuvat yön aikana kasvoilta :)"

- Jonna

Yksityiskohdat

Pienellä hinnalla isosti tehoa! Kasvojen ihaksia rentouttava, ihoa kiinteyttävä mahtibuusteri taistelee tehokkaasti ryppyjä vastaan - kimmoisamman ihon puolesta. Testaa ja hämmästy tehosta!

Beauty Shot -sarjan Botox Oil  -kasvoöljyn tehoaineena temmeltelee tupsulaventeliöljy (lavandula Stoechas), joka tekee tuotteessa taikojaan lihaksia rentouttamalla. Suuren suosion saavuttanut Botox Oil vähentää ryppyjä ja tekee ihosta kiinteämmän näköisen ja kimmoisan. Soveltuu kaikille ihotyypeille. 

Käyttö: lisää yksi tippa öljyä ihonhoitotuotteeseesi ja levitä huolellisesti kasvoille. Voit myös käyttää sellaisenaan iholle iltaisin. Käytä tuotetta säännöllisesti vähintään 14 päivän ajan halutun tuloksen aikaansaamiseksi.

You & Oil on liettualainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka valmistaa innovatiivisia ihonhoitotuotteita ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan tuotteet on suunniteltu auttamaan ihoa hoitamaan itseään. Kokeile ja ihastu!

Lisätiedot

  • EAN: 4779035861233
  • Ainesosat: INCI: SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT
  • Alkuperämaa: Liettua
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen