Avocado-käsivoide, 50 ml

Avocado-käsivoide, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Saa karheatkin kädet kerralla kuntoon.


"Lempparini on Providan avocado-käsivoide! Silloin kun tarvitsee kiireellistä apua tämä kaksikko kosteuttaa tehokkaasti ja nopeasti."

- Mariel"Täyteläisen ravitseva ja pehmentävä, hyvin imeytyvä ja miedon tuoksuinen. Tuntuu vaan niin ihanalta, että on ihan ehdoton suosikki! Laadukas, mutta edullinen."

- Linda

Yksityiskohdat

Miellyttävän miedon tuoksuinen ylellisen kosteuttava käsivoide. Täyteläiset kasviaineosat kuten oliiviöljy ja avokadoöljy pehmentävät ja notkistavat ihoa ja auttavat torjumaan kosteuden haihtumisen. Hyvä atooppisen ihon kosteuttaja.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Lisätiedot

 • EAN: 4260009210473
 • Ainesosat:
  Ainesosat:

  vesi, avokadoöljy (Persea gratissima), glyseriini, oliiviöljy (Olea europea), cetearyl alcohol, sorbitoli, E-vitamiini (tocopherol acetate), bentsoekumi, sodium cetearyl sulfate, alkoholi, 
  parfyymit (luonnonmukaiset eteeriset öljyt: sitruuna (Citrus limonum), Bergamotti (Citrus bergamia), ruusu (Rosa centifolia), teepuu (Melaleuca alternifolia), geranium (Pelargonium graveolens))**. 

  INGREDIENTS / INCI:  

  Aqua, Persea gratissima, glycerin, Olea europea, cetearyl alcohol, sorbitol, cetyl palmitate, tocopherol acetate (vitamin E), bencoic gum, sodium cetearyl sulfate, alcohol, 
  perfume (natural essential oils: Citrus limonum, Citrus bergamia, Rosa centifolia, Melaleuca alternifolia, Pelargonium graveolens)**.


  ** = Natural essential oils
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Käsivoide
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka