Avena sativa - kauranversouute, 50 ml

Avena sativa - kauranversouute, 50 ml
12,95 €
( 259,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Rauhoittava, tasapainottava

“Erittäin hyvä kehon rauhoittaja kiireiseen päivään, erityisesti jos paljonkin jännittää!”

- Johanna

“Antaa tyyneyttä mielelle stressaavassa tilanteessa ja voi myös auttaa nukkumaan paremmin, jos illalla ylimääräiset asiat pyörii päässä.”

- Salla

“Kauranversouute on paras hermoston rauhoittaja. Menee helposti esim. teen sekaan ja illan rauha on taattu!”

- Noora

Yksityiskohdat

Avena sativa -kauranversouute tasapainottaa sekä mieltä että hormonitoimintaa. Sitä käytetään tukemaan hermoja silloin, kun olo on jännittynyt tai ylikuormittunut. Avena Sativa rauhoittaa ylivirittynyttä ja auttaa pois oravanpyörästä.

Hermoja rauhoittavia Avena sativa-tippoja voi nauttia ennen jännitävää tilannetta. Siksi tämä tuote onkin tunnettu myös nimellä jännittäjän tippa. Hermojen lisäksi avena sativa eli kauranversouute rauhoittaa myös vatsaa, joka tiukoissa tilanteissa saattaa muutenkin myllerrellä.

Vaikka kaura (Avena sativa) onkin yleinen ravintokasvi, sillä on lisäksi erittäin hyödyllisiä, itselääkintään sopivia ominaisuuksia. Kaura sisältää monia vaikuttavia aineita kuten mm. gramiini-nimistä alkaloidia. Runsaimmin näitä kasviaineita on kasvin kukkivassa versossa, josta Vogelin Avena sativa valmistetaan.

Vinkki uudeksi vuodeksi:
Avena sativa rauhoittaa myös paukkuarkoja koiria!

Annostus:
10-15 tippaa 3-5 kertaa päivässä veden kera.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100052422
  • Ainesosat: Ainesosat: Kauranversouute 100%.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen