Arganiaöljy (argan-öljy), 100 ml

Arganiaöljy (argan-öljy), 100 ml
24,95 €
( 249,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Riittoisa säästöpakkaus vaikutuksistaan kuuluisaa superöljyä!

“Tämä ihana ja tehokas öljy kosteuttaa ja syvähoitaa herkkää ja ahavoitunutta ihoa. Mietona öljynä sopii lapsillekin ja ihan mille ihoalueelle tahansa, myös hiuksien suojaksi auringonpaahdetta vastaan.”

- Venla

“Arganiaöljy on monipuolinen hoitotuote. Käytän tätä hiuksiin latvoihin, kasvoille kosteusvoiteen tapaan, koko vartalolle vartalovoiteen sijaan.”

- Suzan

“Talvitukan paras kaveri.”

- Johanna

"Arganiaöljy on ihana all-in-one tuote! Arganiaöljy kosteuttaa kasvojen ja vartalon ihon, ja saa hiukset upean pehmeiksi ja kiiltäviksi! Puhumattakaan siitä että se on myös anti-age vaikutteinen."

- Emma

Yksityiskohdat

Anna sinäkin huippusuositun arganiaöljyn tehdä ihmeitä ihollesi!

Kallisarvoista arganiaöljyä sanotaan öljyistä täydellisimmäksi sen huikean E-vitamiini- ja runsaan antioksidanttipitoisuuden sekä ihon vanhenemista hidastavien vaikutustensa johdosta.

Ihoa korjaavaa ja uudistavaa arganiaöljyä on myös käytetty menestyksekkäästi mm. palaneen ihon sekä aknen ja vesirokon arpien hoidossa. Arganiaöljy sopii myös kipeiden nivelten hierontaan.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ei eläinkokeita. Sinun ja ympäristön parhaaksi.

Tämän arganiaöljyn tuoksu on miellyttävä, kevyen pähkinäinen ja nopeasti iholta haihtuva. Parhaan laatutason ja tästä johtuvien alhaisen peroksidipitoisuuden ja hapokkuuden ansiosta premium-arganiaöljyn tuoksu on kevyempi kuin useiden muiden sarjojen arganiaöljyissä.

Arganiaöljy on monikäyttöisyydessään upea tuote. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää niin kasvojen ja vartalon iholle kuin hiuksiinkin. Öljyä voi hieroa iholle sellaisenaan tai lisätä tipan esimerkiksi hiusten hoitoaineen tai kasvoveden joukkoon.

Arganiaöljyn korkea antioksidanttipitoisuus torjuu ympäristön saasteiden ja UV-säteilyn aiheuttamaa ihokuormitusta. E-vitamiini ja iholle välttämättömät rasvahapot ehkäisevät vapaiden radikaalien toimintaa ihosoluissa sekä samalla vahvistavat ja parantavat ihon joustavuutta. Linolihappo auttaa vähentämään tulehdusta.

Arganiaöljy onkin erityisen tehokas apu kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Öljyä on käytetty myös auringonpolttaman ihon, arpien ja aknen hoidossa.

Arganpuulle ehkäpä kaikkein ihanteellisimmat kasvuolosuhteet ja maaperä löytyvät Tamanarin alueelta Marokosta. Tähän arganiaöljyyn käytetyt arganpähkinät luomuviljellään tamanarilaisen osuuskunnan toimesta. Kansainvälinen luomusertifioija Ecocert valvoo Marokon luomuviranomaisten kanssa paikallisia luomuviljelyksiä.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039915060,6430056084480
  • Ainesosat: INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
  • Alkuperämaa: Marokko
  • Tuotetyyppi: Arganiaöljy, Kasvoöljy
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen