Vitalisoiva hiusvesi (Revitalizing Hair Tonic), 100 ml

Vitalisoiva hiusvesi (Revitalizing Hair Tonic), 100 ml
19,95 €
( 199,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tehokas apu hiuspohjan ongelmiin - Ruohonjuuren paras hiustuote 2017

“Weledan Vitalisoiva hiusvesi on ärtyneen hiuspohjan pelastaja! Tämän tuotteen avulla saat myös hiusten pesuväliä pidennettyä.”

- Emmi

“Sivele päänahkaan ja hiuksiin kun kaipaat hiuspohjaan freesausta ja hiusten kasvuun boostausta. Weledan hiusvesi on loistava lisä treenikassiin silloin, kun tuntuu ettei tarvi pestä hiuksia, mutta pieni virkistys ei olisi pahitteeksi.”

- Jonna

“Weleda Vitalisoiva hiusvesi on ikisuosikkini kesät ja talvet. Tasapainottaa päänahan toimintoja, pidentää pesuväliä, auttaa kutinaan, tuuheuttaa ja voi jopa auttaa hiustenkasvussa! Mitä muuta sitä voi enää toivoa?”

- Salla

"Weledan hiusvesi on mun kestosuosikki -ihana helpotus herkästi reagoivalle päänahalle, tuote joka toimii!"

 - Venla

"Tässäpä täydellinen ravinnerikkaus hiuksillesi; ravitseva hiusvesi, joka elvyttää ja eheyttää hiusta ja hiusjuuria. Weledan hiusvettä on helppo käyttää, koska ei tarvitse pestä pois. Se helpotti myös oireita päänahan psoriin. Kyseessä onkin todellinen hiusravinne, josta hiukset saivat kiiltoa ja tuntui että olisivat kasvaneet jopa nopeammin. Tästä tuli lempparituotteeni." 

- Ciia

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Weledan Vitalisoiva hiusvesi valittiin Ruohonjuuren parhaaksi hiustuotteeksi lokakuussa 2017?

"Ärtyneen hiuspohjan pelastaja ja loistava apu kiireiselle!  Weledan Vitalisoiva hiusvesi auttaa niin päänahan kuivuuteen, rasvaisuuteen, hilseeseen, hiusten ohentumiseen, hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen, mutta myös tuo raikkaan tunteen hiuspohjaan ja saa hiukset tuntumaan tuuheilta jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Vitalisoivan hiusveden avulla saat pidennetyksi hiusten pesuväliä", Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati perusteli valintaansa.

Weleda Revitalizing Hair Tonic on Weledan vanhimpia luonnonkosmetiikkatuotteita ja se on keksitty auttamaan hiuspohjan ongelmissa jo vuonna 1921. Hiusvesi on ollut markkinoilla jo yli 90 vuotta muuttamattomana, eri hiuspohjille toimivana tuotteena. Se auttaa niin päänahan kuivuuteen, rasvaisuuteen, hilseeseen, hiusten ohentumiseen, hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen, mutta myös tuo raikkaan tunteen hiuspohjaan ja saa hiukset tuntumaan tuuheilta jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Nyt hiustuotteiden runsaan käytön ja etenkin kuivashampoiden kultakauden aikana, luonnollinen hiuspohjaa hoitava ja hiuksille tuuhean tunteen antava luonnontuote onkin ajankohtaisempi ja tarpeellisempi kuin koskaan.

Weleda -hiusvesi raikastaa hiuspohjaa ja tuo tukalle tuuhean tunteen. Se on ihan loistava kesätuote, jolla saa vähennyttä reippaalla kädellä kuivasampoon ja hiuspuuterin käyttöä ja pidennettyä hiusten pesuväliä.

Kasvoveden oloista hiusvettä hierotaan aamuin illoin päänahkaan ja nautitaan pöyheämmästä tukasta ja raikkaasta tunteesta päänahassa. Tuote auttaa myös kuivaan ja kutiavaan päänahkaan sekä hilseeseen.

Revitalizing Hair Tonic sopii loistavasti myös silloin, kun ei ehdi pestä hiuksia ja haluaa raikkaan tunteen päänahkaan ja hieman kohotusta hiuksille (eli luonnollinen vaihtoehto kuivashampoolle, joka samalla myös hoitaa päänahkaa ja hiusjuuria). Hiuspohja ei rasvoitu niin helposti ja päänahka tuntuu virkeältä ja tukka kuohkeammalta ja tuuheammalta.

Weleda -hiusvesi tuntuu hiukan siltä, että kasvovettä hieroisi päänahkaan aamulla ja illalla. Hiuksiin tulee raikas tuoksu, mutta ne eivät jää kosteiksi, joten tuotetta voi hieroa päänahkaan vaikka föönauksenkin jälkeen antamaan tuuhean tunteen. Revitalizing Hair Tonic sopii oikein oivallisesti käytettäväksi myös urheilun jälkeen, jos ei heti ehdi / jaksa pestä hiuksia, mutta haluaa freesin olon hiuksille.

Vegaaninen.

Weleda hiustuotesarjat on kehitetty jokaisen hiustyypin erityisvaatimuksia ajatellen, tarjoten hiuspohjalle juuri sen mitä se tarvitsee – eikä mitään ylimääräistä. Kokonaisvaltaisten tuotekoostumustemme raaka-aineet edistävät tuotteen toimivuutta. Tuotteiden uniikit tuoksut tulevat tarkoin valituista, stimuloivista eteerisistä öljyistä jotka miellyttävät kaikkia aisteja. Weledan hiustuotteet elvyttävät hiuspohjan hellästi puhdistaen ja tehokkaasti hoitaen, tehden hiuksistasi luonnollisen kauniit.

Käyttö: Hiero hiuspohjaan aamuin illoin. Älä huuhtele, jätetään hiuksiin.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638095617
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Alkoholi, Piparjuuriuute, Keltamaksaruohouute, Rosmariiniöljy, Kaliumkarbonaatti, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hiusvedet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen