Vahvistava hiushoito (Neem-hiusvesi), 100 ml

Vahvistava hiushoito (Neem-hiusvesi), 100 ml
24,95 €
( 249,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Vahvistaa ja hoitaa hiuksia

“Todella ihana hiuspohjana tervehdyttäjä - auttaa moneen päänahan ongelmaan, tasapainottaa talineritystä ja tekee tukasta ilmavan, minusta tämä myös tuoksuu hyvältä!”

- Kati“ Ihanan yrttinen, hiuspohjaa elvyttävä ja ravitseva. Hoitaa hyvin ärtyneen päänahan ja antaa hiuksillekin potkua ;)”

- Heidi

Yksityiskohdat

Hiusvesi elvyttää hiuspohjan verenkiertoa ja tasapainottaa ihoa. Tuote sopii erityisesti hilseongelmista sekä rasvoittuvista ja elottomista hiuksista kärsiville henkilöille. Dr. Hauschka Neem hiusvesi sisältää Neem-puun lehtien uutetta, nokkosuutetta, koivunkuoriuutetta ja takiaisuutetta. Uutteet elvyttävät ja vahvistavat hiuspohjaa ja hiuksia.

Vegaaninen.

Hiusvesi normalisoi hiuspohjan seerumin tuotantoa tuuheuttaa hentoja hiuksia ehkäisee hilsettä ja hiustenlähtöä

Tuloksena: kiiltävät, terveet, vahvat ja elinvoimaiset hiukset

Vinkki: Jaa hiukset osioihin, levitä Neem hiusvettä kauttaaltaan hiuspohjaan ja hiero kevyesti sormenpäillä. Jätä hiusvesi hiuksiin ja muotoile ne haluamallasi tavalla.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829006539,4020829325197,4020829705302
  • Ainesosat: Aqua, Alcohol, Melia Azadirachta, Urtica Urens, Arnica Montana, Betula Alba, Calendula Officinalis, Aesculus Hippocastanum, Borago Officinalis, Arctium Lappa, Rosmarinus Officinalis, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Coumarin*. * aidoista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hiusvedet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen