Unilintu-yrttiuute, 50 ml

Unilintu-yrttiuute, 50 ml
13,99 €
( 279,80 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Suloisiin uniin

Yksityiskohdat

Unilintu-uutteen sisältämä Humala on Höyhensaarten houkutusyrtti! Antioksidanttisesti vaikuttava humala edistää myös ruuansulatusta ja sillä on tunnetusti rauhoittava vaikutus. Humala tuuditteleekin monia Ruohonjuuren asiakkaitakin lempeästi kauniisiin uniin. Kaiken tämän lisäksi humala (Humulus lupulus) tuo helpotusta vaihdevuosivaivoihin ja auttaa pitämään kolesteroliakin kurissa.

Käyttö: 15-20 tippaa 1/2 tuntia veden kera ennen nukkumaan menoa. Sopii mainiosti myös Tuutu-yrttiteen yhteydessä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040275
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Alcohol (alkoholi)*, Humulus lupulus (humalan emitähkä, uutos)*, Calluna vulgaris (kanervan verso, uutos)*, Avena sativa (kauranverso, uutos)*, Melissa officinalis (sitruunamelissan verso, uutos)*, Nepeta cataria (kissanmintun verso, uutos)*, Scutellaria galericulata (vuohennokan verso, uutos)*.

  * = Luomua
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen