Unilintu-yrttiuute, 50 ml

Unilintu-yrttiuute, 50 ml
13,99 €
( 279,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Suloisiin uniin

Yksityiskohdat

Unilintu-uutteen sisältämä Humala on Höyhensaarten houkutusyrtti! Antioksidanttisesti vaikuttava humala edistää myös ruuansulatusta ja sillä on tunnetusti rauhoittava vaikutus. Humala tuuditteleekin monia Ruohonjuuren asiakkaitakin lempeästi kauniisiin uniin. Kaiken tämän lisäksi humala (Humulus lupulus) tuo helpotusta vaihdevuosivaivoihin ja auttaa pitämään kolesteroliakin kurissa.

Käyttö: 15-20 tippaa 1/2 tuntia veden kera ennen nukkumaan menoa. Sopii mainiosti myös Tuutu-yrttiteen yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040275
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Alcohol (alkoholi)*, Humulus lupulus (humalan emitähkä, uutos)*, Calluna vulgaris (kanervan verso, uutos)*, Avena sativa (kauranverso, uutos)*, Melissa officinalis (sitruunamelissan verso, uutos)*, Nepeta cataria (kissanmintun verso, uutos)*, Scutellaria galericulata (vuohennokan verso, uutos)*.

  * = Luomua
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen