Sumakkirouhe, 38 g

Sumakkirouhe, 38 g
5,65 €
( 148,68 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Sumakki keimailee ruokatrendien ytimessä!

Yksityiskohdat

Vuoden trendimausteeksikin useaan otteeseen tituleerattu sumakki maistuu hivenen happamelta ja raikkaan sitruksiselta.

Kyseessä on sumakkipensaan syvänpunaisista marjoista jauhettu, miellyttävän hapan ja hivenen sitruksinen sumakkijauhe, josta kuuluisatkin keittiömestarit ovat saaneet vuolaita kiitosta niittäneitä kokemuksia huikeaita herkkuja taiteillessaan. Hapokkaan hedelmäinen sumakki on toden totta trendimausteiden aatelia, joka kannattaa ehdottomasti päästää myös kotikyökkiinsä kyläilemään!

Sumakin käyttö:
Sumakkirouhe on mitä oivallisinta ripoteltavaa salaatteihin, wokattuihin kasviksiin, itämaisiin ruokiin ja vaikka hummuksen päälle! Sumakki sopii käytettäväksi esimerkiksi kebabien, salaattien, riisin tai couscousin maustamiseen. Sumakkia voidaan mitä mainoimmin käyttää myös kylmien tai kuumien voileipien mausteeksi.

Sumakkirouheen säilytys: Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5034444112802
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Rouhittu sumakkimarja.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen