Sikurikahvi, 150 g

Sikurikahvi, 150 g
8,95 €
( 59,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Juo itsesi entistäkin ehommaksi!

Yksityiskohdat

Jos tuppaat kittaamaan kahvia enemmän kuin hyväksi olisi, vaihda oitis tähän sikurijuomaan!

Kätevästi kuumaan veteen sekoittuva Sikuri”kahvi” on maultaan erehdyttävästi kahvimainen kokemus ja siksi sen saakin vaativimmankin kahvikissan taatusti kehräämään.

Luonnollisen ireyttävä Sikuri”kahvi” ei sisällä ollenkaan kofeiinia eikä se siksi ärsytä vatsaa. Siksi sitä voikin huoletta nauttia melkeinpä kahmalokaupalla. Maista ja innostu itsekin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 8717953276834
  • Ainesosat: Ainesosat: Sikurinjuuri*. *= Luomu.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kofeiinittomat kahvit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen