Selluliittikapselit (Cellufirm), 90 g

90 kapselia
Selluliittikapselit (Cellufirm), 90 g
90 kapselia
19,95 €
( 221,67 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Tehokas valinta hyvinvointisi tueksi!

Yksityiskohdat

Fushi-sarjan Cellufirm-kapselit tuovat helpotusta turvotukseen ja selluliittiin. Cellufirm-kapseleiden yhtenä tehoaineena temmeltää vihreätee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. LIsäksi vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten.

Muina aktiiviaineina kapseleissa on mm. kapsaisiinia, vihreää kahvipapua ja Yerba Mateta. Taikojaan tekee myös ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Kapselit eivät sisällä säilöntä-, täyte-, väri- tai sidosaineita, laktoosia, gluteiinia, hiivaa tai sokeria ja kapselin kuori on kasviperäinen.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä aikuisille, veden kera

Tällä mainiolla tuotteella voi olla kosolti terveyttä edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme niistä voi enempiä pukahdella. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Ethän jätä tuotetta perheen pienimpien hyppysiin, kiitos.

Fushi tarkoittaa ikuista elämää. Kauneutta tukevista ravintolisistä ja ihoöljyiostä koostuva sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin. Fushi-sarjan tuotteiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ruokkia kauneutta pintaa syvemmältä.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90 kapselia
  • EAN: 5060112862847
  • Ainesosat: Magnesiumbisglysinaatti, Cellugene-300™ (vihreäteeuute 45mg min 95% aktiivisia polyfenoleita, min 70% aktiivisia katekiineja, min 45% aktiivisia epigallokatekiinigallaatteja (ECGC) teen Camellia sinensis lehdistä), soijalesitiini, yerba mate, aktiivista rutiinia 40mg min 95% uutettu pagodipuusta, kaliumkloridi, C-vitamiini, L-karnitiini 30mg, kapsaisiini (2%), valkoisen kidneypavun uute 4:1, vihreä kahvipapu-uute 25mg 20:1 min 20% aktiivista klorogeenihappoa, fenkolinsiemen, L-Lysiini 10mg (maissista), B3-vitamiini, E-vitamiini (Nat) 1210 IU/g (soijapavusta), A-vitamiiniasetaatti.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen