Seesaminsiemen, 500 g

Seesaminsiemen, 500 g
4,99 €
( 9,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Varsinainen kalsiumpommi! Luomullisesti!

Yksityiskohdat

Seesam, aukene! Seesaminsiemenet ovat terveyttä tulvillaan! Niissä on herkullisessa muodossa mm. kosolti kalsiumia, kaliumia, fosforia ja rautaa.

Pienet siemenet ovat varsinaista voimaruokaa, joihin on varsin kompaktiin kokoon sullottu valtava määrä ravintoaineita. Seesaminsiemeniä suosimalla saa todella näppärästi kohotettua murkinansa ravintoarvoja - ja rikastettua ruokavaliotaan.

Jotta kroppa pystyisi hyödyntämään mahdollisimman hyvin siementen arvokkaat ravintoaineet, kannattaa siemeniä liottaa muutaman tunnin ajan ennen käyttöä. Seesaminsiemen on erityisen kalsiumrikas siemen. Siemenistä voidaan valmistaa "maitoa", jossa on tuota luuston kunnolle tärkeää mineraalia yhtä paljon kuin lehmänmaidossa. Seesaminsiemenmaito valmistetaan sekoittamalla tehokkaan monitoimikoneen avulla reilu desilitra kuorellisia seesaminsiemeniä puoleen litraan vettä ja desiin omenamehua.

Hivenen pähkinäiseltä maistuva seesaminsiemen sopii erinomaisesti paitsi puuroihin ja leipätaikinoihin myös esimerkiksi kasvispihvien leivittämiseen sekä uuniruokien päälle kuorrutteen omaisesti ripoteltavaksi.

Seesaminsiemenillä saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013860195
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Seesaminsiemen*.
  *= luomulaatua.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa 674 kcal
  Proteiinia 26,9 g
  Hiilihydraatteja 6,9 g
  Rasvaa 5,8 g
  Ravintokuitua 12,3 g
  Kaliumia 825,0 mg
  Magnesiumia 110,0 mg
  Kalsiumia 975,0 mg
  Fosforia 715,0 mg
  Rautaa 8,8 mg


  ingredienser:

  Oskalade ekologiska sesamfrön

 • Alkuperämaa: Intia
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen