Ruusujuuriuute, 50 ml

Ruusujuuriuute, 50 ml

Normaali hinta: 19,99 €

Special Price 14,99 €

( 299,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen villi
Auttaa kehoa mukautumaan arjen haasteisiin!

"Kun iltapäiväväsyneenä tipauttelin tätä parisenkymmentä tippaa vesilasilliseen ja kulautin juoman kurkkuuni, tuntui ihan siltä, kun joku olisi laittanut töpselin seinään! Todella toimiva ja voimaannuttava tuote, suosittelen stressistä ja muusta uupumuksesta kärsiville."

- Mari"Ruusujuuriuute on ehdoton suosikkini - se on kerrassaan loistava apu mm. stressin hallinnassa ja kaikenlaisten henkisten kuohujen tasaamisessa! Jos joskus esimerkiksi sattuu niin, että herää keskellä yötä eikä saa heti unta ajatusmylläkän vuoksi, nautin pipetillisen Ruusujuuriuutetta vesilasilliseen sekoitettuna. Olo rauhoittuu hetkessä ja matka Höyhensaarille voi alkaa!"

- Johanna”Ruusujuuriuute on vahva, tehokas, pienikin määrä piristää, paras ruusujuurituote markkinoilla.

- Kati”Ruusujuuriuute on huipputuote varsinkin näin talven alla! Laitan usein teen sekaan tai suoraan vesipulloon boostaamaan päivääni. Se parantaa vastustuskykyä ja piristää tehokkaasti!”

- Sofia"Aloitin uuden työn ja Ruusujuuri- ja Reishiuutteen avulla sain pidettyä pääni kylmänä ja selvittyä informaatiotulvasta kuivin jaloin."

-Jussi"Pohjolan oma ginseng, joka arjen kiireissä vahvistaa niin kehoa kuin mieltä ja myös tasapainottaa, joten uupumuksen uhatessa virkistää ja hermostuneisuudessa rauhoittaa, loistava myös paljon liikkuville ihmisille. Etenkin pimeän kaamosajan koittaessa ehdoton tukituote."

- Jonna

Yksityiskohdat

Voimakas ja perinteikäs "Pohjolan ginseng" auttaa elimistöä sopeutumaan haastaviin olosuhteisiin. Voimaa ja vastustuskykyä Suomen luonnosta!

Puhdistamon Ruusujuuriuute valittiin Ruohonjuuren parhaaksi superfood-tuotteeksi vuonna 2014. Näin raati perusteli valintaa: "Selkeyttää mielen, hälventää stressin, auttaa asioita palautumaan mittasuhteisiinsa. Nerokas tuote, jossa Suomen perinteisen kansanlääkinnän tähtiyrtti valjastetaan nykyihmisen iloksi äärimmäisen tehokkaalla tavalla."

Suosittelemmekin ruusujuurta stressaajille ja muuten hektistä elämää viettäville. Ruusujuuren avulla voit buustata kroppasi ja mielesi entistä ehommaksi!

Ruusujuuri on Suomen luonnon tunnetuin adaptogeeni. Se toimii kuten Maca, mutta paljon pienemmillä annostuksilla. Sen käyttöhistoria on maailmalla vähintään 3000 vuotta vanha, ja mm. viikinkien sanotaan käyttäneen ruusujuurta voimiensa lähteenä.

Puhdistamon Ruusujuuri on korkealla Lapissa kasvanutta 6-vuotista juurta eli hyvin vahvaa tavaraa - testaa toki, huomaat tehon varmasti!

Pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin.

Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Ethän ylitä annostusohjeessa suositeltua käyttömäärää, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että ruusunjuuri ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Menikö pipetti tukkoon? Ei hätää!

Puhdistamon uutteet ovat täyttä tavaraa ja näin ollen niiden kuiva-ainepitoisuus on todella korkea. Tästä syystä joskus pipetit tahtovat tukkeutua juurikin tuon kuiva-aineen paakkuntumisen takia. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Pipetin saa auki liottamalla sitä hetken aikaa kuumassa vedessä ja spruuttailemalla sitä muutaman kerran. Näin pipetti toimii taas mainiosti ja tuote on heti käyttövalmis.

Uusia pipettejä tulee tuotteisiin piakkoin, mutta mikäli vahinko sattuu kohdallesi, käytä edellämainittua kikkaa :)

Strong and traditional "North ginseng" to help the body adapt to challenging conditions. Strength and resistance to Finnish nature! We recommend this product to be used in stressfull situations and otherwise if you are living hectic lifestyle.

Rhodiola Rosea is Finland's most famous natural adaptogen. It works like Maca, but at much lower dosages. Its use in the history of the world is at least 3000 years old, and, for example. Vikings are said to have used the rose root of the source of their power. The plant Rhodiola Rosea is a high Lapland increased 6-year-old roots, which is very strong stuff - Testing of course, you'll find the power for sure!

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220379,6430039220492
  • Ainesosat: Kotimainen ruusunjuuri (Rhodiola rosea) (alkoholiuute, alc. vol 20 %)

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ruusujuuri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen, villi