Puolu-puolukkajauhe, 45 g

Puolu-puolukkajauhe, 45 g
16,99 €
( 377,56 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Rikasta ravintosi helposti ja herkullisesti maultaan ylivertaisen puolukkajauheen avulla!

Yksityiskohdat

Jäivätkö puolukat noukkimatta? Ei hätää, Arctic Warriors poimi ne puolestasi Pohjois-Suomen puhtaista metsistä!

Maultaan ylivertaiseksi ylistetty Puolu-puolukkajauhe on valmistettu kokonaisista puolukoista. Nämä terveyttä tulvivat mahtipuolukat on kuivattu matalassa lämpötilassa, jonka ansiosta niiden kaikki arvokkaat ravintoaineet ovat visusti tallella.

Tiesitkö muuten, että ravinteikas puolukka suojaa soluja hapettumistressiltä ja tukee monipuolisesti kehon hyvinvointia auttaen kroppaa taistelemaan taudinaiheuttajia vastaan?

Puolu-puolukkajauhe ei tietenkään sisällä mitään keinotekoisia ainesosia tai lisättyä sokeria. Sen mahtava maku ammentaa suoraan parhaista puolukoista - ja on kuin karkkia ja väri kuin taiteilijan paletista!

Teelusikallinen puolukkajauhetta vastaa kourallista marjoja! Nappaamalla puolukkajauhetta vaikkapa aamupuuroon, smoothieen, jogurttiin tai jäätelön joukkoon saat rikastettua rukavaliotasi varsin vaivattomasti - ja huisin herkullisesti!

Arctic Warriors -sarjan pohjoisen metsien puolukoista valmistettu puolukkajauhe antaa puuroon ripoteltuna terveellisen ja virkistävän alun uudelle päivälle. Kokonaisista puolukoista valmistettu jauhe sisältää jauhettuna myös marjan siemenet, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään tämän kaikkein terveellisimmän osan marjasta.

Käyttö: 1-3 teelusikallista päivässä puuroon, viiliin tai jogurttiin.

Testaa ja innostu itsekin - laadun maistat taatusti!

Lisätiedot

  • EAN: 6430055010510
  • Ainesosat: Villi puolukka*. *l= uomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Marjajauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, rawfood, superfood, vegaaninen, villi