
Soft Eyeliner, Black 01
Varastossa, toimitus 1-4 arkipäivässä
-
-

TUOTTEEN KUVAUS
Silmänrajauksella on väliä - myös luonnolle! Vegaaninen Soft Eyeliner (Black, musta) sopii ihanteellisesti silmänrajaukseen luoden intensiivisen ja kestävän lopputuloksen - haluat sitten luoda tyylikkään hienovaraisen vaikutelman tai dramaattisen upean juhlalookin!
Luomujojobaöljyä sisältävän pehmeän koostumuksen ansiosta silmänrajauskynällä saa tehtyä vaivattomasti yksinkertaiset rajaukset tai voimakkaamman silmämeikin.
Luonnonkosmetiikan konkari tietää, mitä tekee, sillä tuotteelle on myönnetty myös NaTrue ja The Vegan Society sertifikaatitkin.
Kokeile ja ihastu!
SISÄLTÖ
Hydrogenated Jojoba Oil, Mica (CI 77019), Caprylic/Capric Triglyceride, Iron Oxide (CI 77499), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil, Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Canola Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glyceryl Caprylate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate
LISÄTIEDOT
Silmänrajauksella on väliä - myös luonnolle! Vegaaninen Soft Eyeliner (Black, musta) sopii ihanteellisesti silmänrajaukseen luoden intensiivisen ja kestävän lopputuloksen - haluat sitten luoda tyylikkään hienovaraisen vaikutelman tai dramaattisen upean juhlalookin!
Luomujojobaöljyä sisältävän pehmeän koostumuksen ansiosta silmänrajauskynällä saa tehtyä vaivattomasti yksinkertaiset rajaukset tai voimakkaamman silmämeikin.
Luonnonkosmetiikan konkari tietää, mitä tekee, sillä tuotteelle on myönnetty myös NaTrue ja The Vegan Society sertifikaatitkin.
Kokeile ja ihastu!
Hydrogenated Jojoba Oil, Mica (CI 77019), Caprylic/Capric Triglyceride, Iron Oxide (CI 77499), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil, Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Canola Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glyceryl Caprylate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate

Tule mukaan
Liity kanta-asiakkaaksi
Tiesitkö, että Ruohonjuuren kanta-asiakkaana kerrytät rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi myymälässä sekä verkkokaupassa. Kanta-asiakkaana saat myös ensikäden tietoa uutuuksista, erikoistarjouksia ja kutsun Ruohonjuuren suosittuihin kantisiltoihin.
Lue lisää