No Egg -kananmunankorvike, 200 g

No Egg -kananmunankorvike, 200 g
5,75 €
( 28,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Mainio munankorvike!

"Kahden vegaanin isoäitinä voin lämpimästi suositella No Egg -kanamunankorviketta, joka tekee vegaanisten leivonnaisten tekemisestä helppoa ja normaalia"

Pirkko, Helsinki

Yksityiskohdat

No Egg on vegaaninen valmiste, jota käytetään korvaamaan kananmunaa leivonnassa ja ruuanlaitossa.

Sitoo, suurustaa ja kuohkeuttaa samaan tapaan kuin kananmuna.
Ei sisällä laktoosia, kananmunaa eikä muitakaan eläinperäisiä ainesosia ja on myös gluteeniton. Yhden pakkauksen sisältö riittää korvaamaan 33 kananmunaa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 720516010552
  • Ainesosat: Ainesosat: Perunatärkkelys, tapiokajauho, kalsiumkarbonaatti, sitruunahappo, sakeutusaine (metyyliselluloosa).
  • Alkuperämaa: Australia
  • Tuotetyyppi: Kananmunankorvike
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen