Neitsytkookosöljy, 1 l

Neitsytkookosöljy, 1 l

Normaali hinta: 17,95 €

Special Price 10,00 €

( 10,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood reilu superfood vegaaninen
Huippusuosittu kookosöljy pitää kropankin vireänä!

”Foodinin neitsytkookosöljy on monikäyttöisyytensä takia lempituotteeni. Lapsesta saakka kookosöljy on kulkenut rinnallani: Kuiva iho? Hiukset tarvitsevat kosteutusta? Terveellisiä rasvoja ruokavalioon? Minun vastaus näihin kaikkiin on aina ollut sama... NEITSYTKOOKOSÖLJY.”

- Diogo Tomas, jalkapalloilija ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Kookosöljy on asiakkaidemme suursuosikki ja toden totta varsinainen terveyden ja kauneuden lähde!

Tämä mainionmakuinen kookosöljy on puhdas luonnontuote, sitä ei ole puhdistettu väristä, hajustettu, kovetettu (hydrogenoitu) eikä valkaistu, eikä sen valmistuksessa ole käytetty kemikaaleja tai korkeaa lämpötilaa. Siksi sen väri, maku ja tuoksu voivat hivenen vaihdella.

Käyttö:

Huippusuosittua kookosöljyä voit mainiosti käyttää sekä ulkoisesti että sisäisesti. Keittiöhommissa kookosöljy sopii mainiosti leivontaan, pirtelöihin ja suklaan valmistamiseen. Ruuanlaittoon ja paistamiseen kookosöljy sopii aivan erinomaisesti, koska se kestää hyvin kuumennusta. Kookosöljy nesteytyy n. 25 asteessa ja jähmettyy kylmässä. Voit käyttää kookosöljyä myös leivällä levitteenä tai syödä sellaisenaan, suoraan purkista. Kookosöljyä käytetään myös ihonhoidossa: Öljystä voi valmistaa hiusnaamion, sitä voi käyttää kosteusvoiteena, hierontaöljynä ym. Suosittelemmekin lämpimästi varaamaan yhden purkin kookosöljyä keittiöön ja toisen kylpyhuoneeseen! Testaa ja tykästy!

Foodinin huippusuosittu kookosöljy on tuotettu erityisen hellävaraisesti ja huolella alhaisessa lämpötilassa (korkein mahdollinen lämpötila prosessin aikana on 45°C), hitaasti puristaen. Reilun kaupan pelisäännöillä tuotettu kookosöljy on valmistettu käyttämällä ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa. Reilun Kaupan sertifiointi takaa suoraan viljelijöille reilumman korvauksen heidän tekemästään työstä, mutta myös sen, että viljelijäyhteisöjen olosuhteita parannetaan jatkuvasti.

Kookospähkinät kerätään kiipeämällä puun latvoihin tai pitkien keppien avulla. Pähkinät kuoritaan ja pestään, jonka jälkeen ne puristetaan 1-2 tunnin sisällä keräämisestä mikä takaa mahdollisimman tuoreen lopputuloksen. Foodinin yhteistyökumppani Filippiineillä kouluttaa viljelijöitämme luonnonmukaiseen ja kestävämpään viljelyyn. He maksavat viljelijöille Fair Trade -premiumin suoraan ja sen lisäksi he toteuttavat erilaisia hankkeita paikallisen Fair Trade organisaation kanssa. Vuosien 2012 - 2015 välissä Baranguayn kylään on rakennettu porakaivoja, josta koko kylä hyötyy puhtaan juomaveden muodossa - ei ainoastaan meidän viljelijämme. Kylään asennettiin myös aurinkopaneeleja, josta kyläläiset saavat sähköä perustarpeisiinsa.

Herkuttele laadukkaalla kookosöljyllä - ja tee samalla hyvää!Lisätiedot

 • EAN: 6430039200095,6430048230451,6430051825637,6430055212273
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kookosöljy*
  *= luomulaatua

  Ingredienser:

  Kokosolja*

  *=ekologisk • Alkuperämaa: Filippiinit
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, reilu, superfood, vegaaninen