MCT-öljy, kookosöljypohjainen, 500 ml

MCT-öljy, kookosöljypohjainen, 500 ml
15,95 €
( 31,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Asiakkaidemme suursuosikki - iske kiinni ja innostu itsekin!

"MCT-öljyn avulla jaksaa todella pitkään! Se tekee aamukahvista kermaista, eikä nälkä tule ennen lounasaikaa. Lounaaksi sitä voi taas lisätä pirtelöön ja reippailla näillä päivälliseen asti :)"

- Emma -”Loraus öljyä aamukahvissa antaa energiaa ja pitää nälän kurissa pitkälle iltapäivään asti. Täydellinen tuote siis kaikille laihduttajille sekä aktiivisille liikkujille, jotka kaipaavat lisäenergiaa! Itse nautin öljyä etenkin ennen rannalle lähtöä, jolloin saan energiaa pyörämatkaan eikä heti paikalle päästyäni tarvitse lähteä hakemaan evästä.”

- Maria“Hiilihydraattipitoisen aterian yhteydessä kannattaa nauttia loraus tätä ihmeöljyä ja todeta, että iltapäivä väsymyksestä ole tietoakaan.“

- Jenni


"Lorauta kahvin tai vaikkapa matcha-teen joukkoon aamulla tai ennen treeniä antamaan buustia ja lisäämään virkeyttä!"

- Jonna

Yksityiskohdat

Huikean suosion saavuttanut MCT-öljy on varsin pätevä elämänkumppani etenkin aamukahviin lorautettuna.

MCT-öljyllä rikastetun “rasvakahvin” nautittuasi on sinussa voimaa kuin pienessä kylässä!

MCT-öljy on noussut suureen suosioon suorituskykyään optimoivien ja trenditietoisten keskuudessa. Testaa ja totea teho!
MCT-öljy on erinomainen lisä ruoanlaitossa. Se ei kestä kuitenkaan kovia lämpötiloja mutta sopii salaatteihin erinomaisesti. Foodinin MCT-öljy sisältää myös erittäin antibakteerista kapronihappoa (C6:0) kapryylihapon (C8:0) ja kapriinihapon (C10:0) lisäksi.

Foodinin MCT-öljy on kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua.

Käyttö:

Käytetään päivittäin 1-3rkl riippuen tavoitteista.

Terveytesi tueksi gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa valinta, joka ei lainkaan sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055210811
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kookosöljy
  • Alkuperämaa: Filippiinit
  • Tuotetyyppi: MCT-öljy
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen