Lupiinijauho, 300 g

Lupiinijauho, 300 g
6,99 €
( 23,30 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ravinteikas jauhovalinta kotikokin iloksi!

Yksityiskohdat

Makealupiini oni oikein oivallinen proteiininlähde. Se on luontaisesti gluteeniton ja kolesteroliton tuote, ja paremmin sulava kuin monet pavut. Kuitu- ja proteiinirikas valinta - testaa toki!

HUOM! Maapähkinäallergikot saattavat saada lupiinista allergisen reaktion.

Makealupiinijauhoa suositellaan erityisesti kasvissyöjille, vegaaneille, raakaravinnon syöjille ja urheilijoille, sekä kenelle tahansa, joka haluaa rikastaa ja monipuolistaa ruokavaliotansa. Tuote on mukavan mieto maultaan ja maukas lisä kastikkeissa, keitoissa, kasvispihveissä, leivissä ja makeissa leivonnaisissa.

Lupiinijauholla voidaan korvata kananmuna leivonnassa, sillä se sitoo taikinan hyvin. Se lisää myös säilyvyyttä leivissä ja sämpylöissä. Lupiinijauho tuo ruokiin kellertävää sävyä.

Hernekasvien sukuun kuuluva ravinteikas makealupiini on jalostettu syömäkelvottomista luonnonvaraisista lupiinilajikkeista. Sen siemenet sisältävät paljon laadukasta kasviproteiinia. Makealupiinia on viljelty tähän mennessä lähinnä rehuksi, mutta se on osoittautunut lupaavaksi valkuaislähteeksi myös ihmisille ja etenkin kasvissyöjille. Saksassa huomattu lupiinin mahtava potentiaali ja markkinoilta löytyy jo lupiinijäätelöä ja erilaisia nakkeja ja leikkeleitä muistuttavia kasviperäisiä tuotteita.

Tähän lupiinijauhoon käytetyt kuoritut lupiininsiemenet tulevat ranskalaisilta luomuviljelmiltä. Makealupiini on kasvina tehokas typensitoja ja parantaa maaperää.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051829482,6430055211672
 • Ainesosat: Ainesosat: Makealupiini*
  * = luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 320 kcal (1340 kJ)
  Proteiinia 43 g
  Hiilihydraatteja 10 g
  (josta sokeria 2,4 g)
  Rasvaa 12 g
  (josta tyydyttynyttä 1,68 g
  kertatyydyttymätöntä 6,96 g
  monityydyttymätönä 3,36 g
  Ravintokuitua 28 g
  Natriumia 21 mg
  E-vitamiinia 24,9 mg
 • Alkuperämaa: Ranska
 • Tuotetyyppi: Lupiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen