Kookosviinietikka, 480 ml

Kookosviinietikka, 480 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kookosviinietikka on terveellisten drinkkien ykkösaines!

Yksityiskohdat

Kookosvedestä fermentoimalla eli maitohappokäyttämällä valmistettu kookosviinietikka on noussut suureen suosioon suolistonsa hyvinvointia arvostavien asiakkaidemme keskuudessa!

Kookosviinietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Sen säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään. 

Kookosviinietikan käyttö terveyden tukena:
Terveellisyydestään kuuluisan omenaviinietikan tapaan myös kookosviinietikka sopii mainiosti terveysdrinkkinä tai -shottina nautittavaksi. Sekoita 1 tl - 1 rkl kookosviinietikkaa lasilliseen vettä aamuisin ja nauti juoma hyvinvointisi buustaamiseksi. VINKKI: Lisää joukkoon hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Hampaittesi kiillettä suojellaksesi kannattaa nautiia etikkajuoma pillillä. Voit myös valmistaa kookosviinietikasta iskevän shotin - juoda sitä tilkan sellaisenaan tai sekoittaa siihen lisätehoa tuomaan esimerkiksi inkivääriä tai kurkumaa.

Kookosviinietikan käyttö ruuanlaitossa:

Kookosviinietikka sopii mitä mainioimmin myös ruuanlaittoon - ja salaatinkin kaveriksi. Se on laajalti käytetty mauste Kaakkois-Aasiassa. Kookosviinietikka on vaaleaa ja läpinäkymätöntä ja voimakkaan herkullisen happaman makuista.

Käytä kookosviinoetikkaa monipuolisesti ruoanlaitossa normaalin etikan tapaan: salaatinkastikkeena, mausteena, dippikastikkeen terästäjänä... 

Lisätiedot

  • EAN: 6417187101330,6417187101347
  • Ainesosat: Fermentoitu kookosvesi – luomusertifioitu.
  • Alkuperämaa: Thaimaa
  • Tuotetyyppi: Kookosviinietikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen