Kolmen inkiväärin tee, 36 g

20 pussia
Kolmen inkiväärin tee, 36 g
20 pussia
5,45 €
( 151,39 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Inspiraatiota inkivääristä!

"Flunssan uhatessa turvaudun suurempiin annoksiin C-vitamiinia (Puhdistamon amla-jauhe) ja D-vitamiinia (Better Youn vahva D-vitamiinisuihke). Lisäksi hörpin esimerkiksi Pukkan loistavaa Kolmen Inkiväärin teetä. Eipäs sitten tarvitsekaan jäädä sängynpohjalle potemaan!"

- Heidi

”Pukkan Kolmen inkiväärin tee maistuu raikkaalle ja ennaltaehkäisee flunssaa”!"

- Mukti

“Pukkan Kolmen inkiväärin tee lämmittää, virkistää ja hoitaa. Inkivääritee parantaa myös vastustuskykyä!”

- Suzan

"Pukkan Kolmen inkiväärin tee on virkistävä ja tukkoisuuden poistava makunautinto. Se sisältää myös terveellistä ja niveliäkin hoitavaa kurkumaa. Tämä erittäin hyvän  makuinen tee lämmittää pitkäksi aikaa. Suosittelen suurella sydämellä!"

- Ciia

Yksityiskohdat

Ihanan rikas, mausteinen ja stimuloiva teesekoitus kolmesta inkiväärin sukuisesta juurikasvista. Antaa ähkylle äkkilähdön, vaalii vatsaasi ja on sekä mieltä lämmittävä ja iloa pintaan nostattava juoma.

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5065000523145
  • Ainesosat: Ainesosat: Inkiväärinjuuri*, galangal-juuri*, lakritsanjuuri*, kurkumanjuuri*, luonnollinen inkivääriuute*. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen