Kolmen inkiväärin tee, 36 g

20 pussia
Kolmen inkiväärin tee, 36 g
20 pussia
5,45 €
( 151,39 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Inspiraatiota inkivääristä!

"Flunssan uhatessa turvaudun suurempiin annoksiin C-vitamiinia (Puhdistamon amla-jauhe) ja D-vitamiinia (Better Youn vahva D-vitamiinisuihke). Lisäksi hörpin esimerkiksi Pukkan loistavaa Kolmen Inkiväärin teetä. Eipäs sitten tarvitsekaan jäädä sängynpohjalle potemaan!"

- Heidi

”Pukkan Kolmen inkiväärin tee maistuu raikkaalle ja ennaltaehkäisee flunssaa”!"

- Mukti

“Pukkan Kolmen inkiväärin tee lämmittää, virkistää ja hoitaa. Inkivääritee parantaa myös vastustuskykyä!”

- Suzan

"Pukkan Kolmen inkiväärin tee on virkistävä ja tukkoisuuden poistava makunautinto. Se sisältää myös terveellistä ja niveliäkin hoitavaa kurkumaa. Tämä erittäin hyvän  makuinen tee lämmittää pitkäksi aikaa. Suosittelen suurella sydämellä!"

- Ciia

Yksityiskohdat

Ihanan rikas, mausteinen ja stimuloiva teesekoitus kolmesta inkiväärin sukuisesta juurikasvista. Antaa ähkylle äkkilähdön, vaalii vatsaasi ja on sekä mieltä lämmittävä ja iloa pintaan nostattava juoma.

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5065000523145
  • Ainesosat: Ainesosat: Inkiväärinjuuri*, galangal-juuri*, lakritsanjuuri*, kurkumanjuuri*, luonnollinen inkivääriuute*. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu