Kirkastettu voi - Ghee, 500 g

Kirkastettu voi - Ghee, 500 g
14,75 €
( 29,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu
Riittoisa säästöpakkaus huippusuosittua gheetä!

"Mun mielestä meidän valikoimien paras ghee, jonka myös eräs intialainen asiakas on allekirjoittanut sitä testatessaan."

- Jonna

Yksityiskohdat

Ghee eli kirkastettu voi sopii erinomaisesti paistamiseen ja kaikkeen ruuanlaittoon. Gheetä käytetään ayurvedassa doshien, erityisesti pitan tasapainottajana.

Ghee Easy valmistetaan luomuruoholla ruokittujen lehmien maidosta. Lehmät laiduntavat hollantilaisen De Langen perhetilan toimesta De Weerribben kauniilla luonnonsuojelualueella, keskisessä Hollannissa.

Tämän luomu-gheen ovat vekkulit hollantilaiskaverukset valmistaneet kotitilallaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Innon ja kutsumuksen maistat varmasti!

Asiakkaamme suosittelee:“Talvisin ghee tasapainottaa helposti palelevaa kehoani. Gheetä käytän levitteenä voin tapaan ja lisään sitä myös aamuisin 5 AM -kahviini. Suosittelen!” - Maija

Vaikka varsin puhdikasta popsittavaa onkin, ei ghee lähimainkaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 8717953206428
 • Ainesosat: Ainesosat: Voi*
  *=luomulaatua

  Ravintoarvot/100g:
  Energia 3681 kJ/895 kcal
  Rasva 99,9 g
  josta, tyydyttyneitä rasvahappoja 62,4 g
  Hiilihydraatit 0 g
  josta, sokereita 0 g
  Kuidut 0 g
  Proteiini 0 g
  Suola 0 g


  ingredienser:
  Ekologiskt smör.
 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu