Kikhernejauho (gram-jauho), 350 g

Kikhernejauho (gram-jauho), 350 g
4,50 €
( 12,86 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Proteiinirikas mahtijauho on kasviskokinkin iso ilo!

”Kikhernejauho, toimii kuin kananmuna, mutta säilyy paremmin! Kikhernejauhoa täytyy aina olla saatavilla, koska se toimii oivana sidosaineena kaikenlaisissa taikinoissa, niin makeissa muffinsseissa kuin suolaisissa kasvispihveissäkin. Oma ehdoton suosikkini on kikhernekäs eli munaton munakas, joka syntyy kikhernejauhoista, vedestä ja mausteista. Kannattaa kokeilla. ”

- Saija“Melkein kaiken syömisen arvoisen voi valmistaa kikhernejauhoista. Govinda on laadukasta ja luomua.“

- Tommi

Yksityiskohdat

Todella toimiva Govindan gram-jauho pitää kasvispihvitkin napakasti kasassa!

Luontaisesti gluteenittomat gram-jauhot valmistetaan chana dhalista eli pienistä kikherneistä. Hienon keltaisen värin omaavaa melko proteiinipitoista gram-jauhoa käytetään monissa Lähi-idän tai Intian ruoissa. Gram-jauhoja (joita kutsutaan myös besan-jauhoiksi) voidaan mainiosti käyttää myös keittojen ja kastikkeiden suurustamiseen tai vegaanisen "munakkaankin" väsäämiseen. Testaa ja tykästy toden teolla!

VINKKI: Kikherne- eli gram-jauhon avulla kasvispihvien koostumuksesta saa helposti sellaisen, että ne pysyvät koossa hyvin ihan ilman kananmunaa! Ja mukavaa makuakin ja railakkaasti ravinteita kasvispihveihin tuo tämä mainio kikhernejauho.

PS: Kikhernejauho on kasvissyöjän kinkun oivallinenVINKKI: Kikherne- eli gram-jauhon avulla kasvispihvien koostumuksesta saa helposti sellaisen, että ne pysyvät koossa hyvin ihan ilman kananmunaa! Ja mukavaa makuakin ja railakkaasti ravinteita kasvispihveihin tuo tätmä mainio kikhernejauho. osanen. Testaa ja innostu itsekin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4038507000182
 • Ainesosat: Ainesosat: Kikherne (Chana dhal)*.
  *= luomulaatua. Saattaa sisältä jäämiä lupiinista ja sesaminsiemenistä.

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa: 336kcal
  Proteiinia 12,8 g
  Hiilihydraatteja 60 g
  josta sokereita 2,8 g
  Rasvaa 5,0 g
  Kuitua 9,7 g
  Suolaa 0,05 g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Kikherne
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen