Kehäkukka-kasvovesi, 100 ml

Kehäkukka-kasvovesi, 100 ml
18,50 €
( 185,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen

Rauhaa kasvoille suoraan pullosta suihkaisemalla.

Yksityiskohdat

Rauhoita kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa Frantsilan kehäkukka-kasvovedellä!

Luonnon konstit on toden totta monet, sillä suomalaisen luomukehäkukan kukkahydrolaatti ja kehäkukkauute kosteuttaa ja rauhoittaa. Kehäkukassa on myös karotenoideja, jotka uudistavat ihoa. Ei tarvitse lähteä siis merta edemmäs kalaan, vaan voi suosia suomalaista, tässäkin asiassa!

Käyttöohje: Pyyhi kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvot ja kaula tai suihkauta suoraan iholle.

Kehäkukka kasvovesi on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ja on vegaaninen tuote.

Frantsilan Luomuyrttitilan perustamisen (1981) tarkoitus on ollut edistää ihmisen fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia tasapainossa luonnon kanssa. Frantsilan eettinen ja ekologinen tarkoitusperä on edelleen yrityksen perusta. Frantsila tuottaa suomalaisia terveyttä edistäviä luomutuotteita, palveluja sekä luontaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia edistävää koulutusta vastuullisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Pyrkimys ekologisesti kestävään tuotantoon. Yrttiviljely ja keräily ovat täysin luomua. Frantsilan yrttipellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977.

Lisätiedot

  • EAN: 6416384191021
  • Ainesosat:

    Vesi, kehäkukka hydrolaatti, kasvisglyseriini,alkoholi, kehäkukka uute, keto-orvokki uute, ratamon lehtiuute, neroli hydrolaatti, propaanidioli, lehmuksen kukkauute, hyaluronihappo, bergamotti-eteerinen öljy, palmarosa-eteerinen öljy, basilika-eteerinen öljy, neroli-eteerinen öljy, bentsyealkoholi, bentsoiinihappo, dehydroetikkahappo.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen