Kasvisruokien KETO-käsikirja

Kasvisruokien KETO-käsikirja
27,90 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ketoiluopas kasvissyöjän kirjahyllyyn

Yksityiskohdat

Tässäpä oivallinen opas ketogeenisen ruokavalion terveelliseen ja herkulliseen toteuttamiseen - kasvisruokien muodossa!

Supersuositun ketogeenisen ruokavalion lukuisat terveyshyödyt ja sen aikaansaama oiva olo ovat kannustaneet miljoonia ihmisiä ympäri maailman pysyvään elämänmuutokseen. Toimiipa keto myös tehokkaana detox-kuurinakin. Mutta miten ketoilu onnistuu ilman maitotuotteita, munia, kalaa tai lihaa? Suomen ensimmäinen Keto Coach, diplomiravintoneuvoja Elviira Krebber opastaa käytännönläheisessä kirjassaan miten tätä kaikille sopivaa ja kehoa puhdistavaa ruokavaliota voi noudattaa kasvisruokavalion mukaisesti, turvallisesti ja herkullisen helposti.

Kasvisruokien KETO -käsikirjasta löytyy yksityiskohtaiset ohjeet ruoka-aineista, joita lautasellasi tulisi olla. Kirjassa on runsaasti reseptejä päivän jokaiselle aterialle, suussasulavia jälkiruokia unohtamatta! Nappaa siis suosikkisi kirjan runsaasta reseptitarjonnasta ja kokkaa itsesi ihastuksiin!

Elviira Krebber on koulutukseltaan filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Suomen ensimmäinen sertifioitu Keto Coach. Hänen englanninkielinen bloginsa Low-Carb, So Simple ja sen Facebook-sivu ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa suuren suosion. Blogissa vierailee kuukausittain satoja tuhansia kävijöitä, ja Facebook-sivulla on yli 700 000 tykkääjää. Elviira on julkaissut kirjoja sekä suomeksi että englanniksi, ja hänen englanninkieliset kirjansa ovat kivunneet Amazonin bestseller-listoille.

Lisätiedot

  • EAN: 9789522608529
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ruokakirjat