Karpalorouhe, 65 g

Karpalorouhe, 65 g
7,99 €
( 122,92 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kirpeä karpalo terhakoittaa terveysvaikutuksillaan.

Yksityiskohdat

Jo vanhan kansan parissa arvonsa ansainnut karpalorouhe antaa aamupuuroon ripoteltuna terveellisen ja virkistävän alun uudelle päivälle. Maukas, vitamiineja ja flavonoideja tulvillaan oleva karpalo on herkullinen ja ravinteikas lisä ruokavalioosi.

Karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.

Karpalojauheen avulla voit helposti ja herkullisesti virittää ruokavaliota terveellisemmälle ja vitamiineja vilisevälle tasolle. Maukasta - ja niin helppoa!

Terveysvaikutuksia tulvillaan ovat vitamiinejakin vilisevät Greenfinn´s marjarouheet, jotka sekoitetaan joko viiliin, jogurttiin, rahkaan tai ripotellaan puuron päälle. Makoisia marjarouheita voidaan mitä mainioimmin käyttää myös leivonnassa.

Marjarouheiden valmistus:
Kuivattu marja jauhetaan juuri sopivan karkeaksi, jolloin pääosa siemenistä rikkoutuu niin, että öljyt ja muut bioaktiiviset aineosat ovat elimistömme hyödynnettävissä. Tämän vuoksi marjojen terveysvaikutukset saadaan helposti, herkullisesti ja tehokkaasti elimistön hyödynnettäviksi.

Marjarouhe on tiivistä tavaraa. Esimerkiksi 250 ml rouhepakkaus sisältää 4000-5000 marjan siemenen , hedelmälihan ja kuoriosan.

Maista ja innostu itsekin!

Marjan kuoriosan väriaineet sisältävät todellisen antioksidanttipommin nauttiessamme eri värisiä; sinisiä, punaisia ja keltaisia marjarouheita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mainioinkaan karpalotuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430022484030,66430022484030
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Karpalo*
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Marjajauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, maakunta, sokeriton, superfood, vegaaninen