Kapryylihappo, 500 ml

Kapryylihappo, 500 ml
26,95 €
( 53,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kapryylihappo valittiin Ruohonjuuren parhaaksi superfoodiksi - testaa, niin tiedät miksi!

“Törkeen hyvä! Kahviin sekoitettuna kunnon aivoboosteri ja sopii loistavasti häätökuureihin.”


- Mariel

Yksityiskohdat

Kapryylihappo valittiin Ruohonjuuren parhaaksi superfoodiksi lokakuussa 2017. "Foodin-sarjan ensiluokkainen Kapryylihappo on erinomainen energianlähde, joka päivittää rasvakahvinkin aivan uuteen uloittuvuuteen. Kapryylihappo on terhakoittavan tehokas puhtibuusteri, jonka vaikutukset huomaa hetkessä!", Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati perusteli valintaansa.

"Rasvakahvirintamalle" kuuluu nyt uutta! Aamujuomansa apgreidaajien suuren suosion on saavuttanut kookoksesta valmistettava kapryylihappo, jonka kehutaan päivittävän rasvakahvin aivan uuteen uloittuvuuteen.

Kapryylihapon käytöstä on saatu kosolti terhakoittavia kokemuksia ja kyseessä onkin kova haastava suurta suosiota niittävälle MCT-öljylle! Foodin-sarjan kapryylihappo saadaan 100 % kookoksesta - ja se on tietysti valmistettu ilman kemiallisia aineita.

Kapryylihappo on koostumukseltaan keskipitkä rasvahappo, ja toimii hieman toisin kuin muut perinteiset öljyt tai rasvat: se imeytyy välittömästi ja palaa maksassa vapauttaen energiaa elimistön käyttöön.

Kapryylihappo on kerrassaan erinomainen energialähde koko keholle sekä oikein oivallinen puhtibuusteri esimerkiksi ennen liikuntasuoritusta.

MCT-öljyn lailla kapryylihappo toimii kropassa termogeenina eli se lämmittää elimistöä sisältäpäin.

Kapryylihapon vaikutukset ovat siis pitkälti samat kuin MCT-öljyn - kapryylihappo on vaan vaikutuksiltaan moninkerroin tehokkaampi!

Kapryylihapon annostus: Voit käyttää vitalisoivaa kapryylihappoa tavoitteestasi riippuen 1-3 ruokalusikallista päivässä ruoanlaitossa.

Arvokkaan koostumuksensa vuoksi kapryylihappo ei kestä kovia lämpötiloja - sen sijaan se sopii salaatteihin erinomaisesti.

Kapryylihapolla viet rasvakahvin korkeammalle tasolle - tästä ei nimittäin voimajuoma enää paljoa parane!

Päivitetty luomukahvi

2-3 dl laadukasta luomukahvia
1 rkl gheetä
1 rkl kapryylihappoa

Sekoita ainekset blenderissä ja nauti voimiasi vahvistaen!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055211832
  • Ainesosat: Ainesosat: Kapryylihappo, 100 % kookoksesta
  • Alkuperämaa: Filippiinit
  • Tuotetyyppi: Kapryylihappo
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen