Intiaanisokeri (Mascavo-täysruokosokeri), 400 g

Intiaanisokeri (Mascavo-täysruokosokeri), 400 g
4,90 €
( 12,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Matkalippusi makeampaan elämään!

Yksityiskohdat

Intiaanisokeri on käsittelemätöntä luonnon täysruokosokeria - terveellisempi vaihtoehto makeutukseen. Maukasta Intiaanisokeria käytetään tavallisen sokerin tapaan, se on ravinteikas ja aromikas valinta, joka saa hymyn huulille.

Perinteitä kunnioittaen valmistettu luomuruokosokeri on luonnostaan paakkuuntuva johtuen sen korkeasta jäännöskosteuspitoisuudesta. Tuote on 100% luonnonmukaisesti viljeltyä ja luomusertifioitua intiaanisokeria.

Intiaanisokeri tuo paahteisen toffeen makua leivonnaisiin, ja sopii erityisesti kakkuihin, kuppikakkuihin ja muffinsseihin. Leivonnaisissa maukasta intiaanisokeria kannattaa annostella hiukan tavallista sokeria runsaammin. Intiaanisokerin ravintoaineet kestävät hyvin kuumennusta ja se on aivan ihana valinta esimerkiksi marjahillojen valmistuksessa. Intiaanisokerilla makeutettu puolukkahillo saa suorastaan makuhermosi heläjämään! Testaa ja innostu itsekin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430033171844,6430033176849,6430033178331
  • Ainesosat: Ainesosat: Karamellisoitu täysruokosokeri*.
    *= luomulaatua.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Costa Rica
  • Tuotetyyppi: Sokerit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen