Instant Lion´s Mane, 60 g

20 pussia
Instant Lion´s Mane, 60 g
20 pussia
27,95 €
( 465,83 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Pysy skarppina!

”Loistava juoma-aines, jonka terävöittävät vaikutukset tosiaan pystyy tuntemaan. Helppokäyttöinen ja näppärä: kulkee ihan iisisti töissäkin mukana. Suosittelen muillekin toimistotyöläisille, jotka kaipaavat toisinaan lisää skarppiutta työskentelyynsä!"

- Johanna

Yksityiskohdat

Yksittäispusseihin pakattu, helppokäyttöinen ja terhakka terveysjuoma-aines, joka buustaa skarppiustasoasi entistä ehommaksi! Tämä herlppokäyttöinen Lion´s mane -pitoinen puhtijuoma on hyväksi hermostolle. Juoma-aines sisältää sisältää siiliorakasta, minttua ja tähtianista. Hyvänmakuinen ja nopeakäyttöinen valinta - lisää vain vesi ja nauti.

Tämän tuotteen sisältämä Lion´s mane (Hericium erinaceus) on hyväksi hermojärjestelmälle ja siksi se onkin suosittua keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa.

Lion´s mane onkin jokaisen konttorirotan salainen ase, joka saa heidät pystymään parhaimpaansa - myös niinä päivinä, joina auringonsäteet eivät tunnu risukasaan yltävän.

Lion´s mane saa supervoimasi valloilleen - se onkin kukkea kumppani mukaan matkalle kohti ääretöntä ja sen yli!

Annostus:
Max 3 pussia per päivä. Pakkauksesta saa kaksikymmentä kupillista makeahkon makuista terveysjuomaa. Voidaan käyttää myös ruuanlaitossa makeuttamiseen.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 4897039310165,4897039310394,4897039311063
  • Ainesosat: Ainesosat: Siiliorakas (Hericum erinaceus) 50 %, minttu 43,5 %, tähtianis 5,5 %, stevia 1 %.

    Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Sienet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen