Hiusöljy (Really Good Hair Oil), 100 ml

Hiusöljy (Really Good Hair Oil), 100 ml
20,95 €
( 209,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ylellistä hoivaa hiuksiesi ja päänahkasi iloksi!

Yksityiskohdat

Jasmiinintuoksuinen ylellinen hiusöljy päänahan ja hiusten ongelmakohtien hoitoon.

Yhdistelmä hyvää tekeviä ja helliviä kasviöljyjä sekä ayurvedisiä yrttejä yhdessä aidon jasmiinin kanssa saavat kutrisi kukoistamaan ja päänahkasi terveen hyvinvoivaksi. Öljyssä hellivät ja kosteuttavat päänahkaa ja hiuksia argania-, avokado-, kookos-, manteli- ja seesamiöljy. Yrtteinä loistavat brahmi ja neem, jotka antioksidanttisina kasveina vahvistavat hiusjuuria ja hiuspohjaa ja lievittävät tulehduksia niissä sekä ehkäisevät hiusten ohenemista. Lopputuloksena on elinvoimaiset, kiiltävät ja hyväntuoksuiset hiukset jotka hurmaavat! Hyvästi pörröisyydelle!

Käyttö

Hiero öljy hellävaraisesti hiuspohjaan ja anna imeytyä yön yli. Pese hiukset aamulla shampoolla. Jos haluat tehdä nopean hiushoidon, niin levitä öljy hiuspohjaan ja kiedo lämmin kostea pyyhe pään ympärille, anna vaikuttaa 30 min. ja pese hiukset shampoolla.

Fushi tarkoittaa ikuista elämää. Kauneutta tukevista ravintolisistä ja ihoöljyiostä koostuva sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin. Fushi-sarjan tuotteiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ruokkia kauneutta pintaa syvemmältä.

Lisätiedot

  • EAN: 5060112866166
  • Ainesosat: Organic Sesame Seed Oil (Sesamum Indicum), Triple infused Organic Brahmi Serum (Brahmi Herpestis), Organic Coconut Oil (Cocos nucifera), Organic Avocado Oil (Persea americana), Organic Sweet Almond Oil (Prunus dulcis), Organic Moroccan Argan Oil (Argania spinosa), Neem (Azadirachta Indica), Indian Jasmine Absolute EO (Jasminum grandiflorum), Vitamin E.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Hiusöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen