Hamppurasva, Hempaattinen, 16 ml

Hamppurasva, Hempaattinen, 16 ml
13,95 €
( 871,88 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Täyden spektrin Hamppurasva hoitaa ja ravitsee tehokkaasti myös "ongelmaihoa"

"Hempaattinen Hamppurasva on varmasti tehokkain hamppurasva, mitä olen ikinä käyttänyt. Se auttoi kutinaan ja vei jopa hyvin sitkeän ihottuman pois! Hamppurasva rauhoitti myös ihotulehduksen ja psoriläiskätkin vaalenivat. Tämä hamppurasva on todellakin kuivaihoisen paras kaveri. Pieni mutta superriittoisa purkki on helppo ottaa mukaan minne vain." 

- Ciia

Yksityiskohdat

Täyden spektrin Hamppurasva tarjoaa helpossa muodossa hampun hyötyjä ihosikin iloksi!

Hempaattinen Hamppurasva Suomessa valmistettu monitaituri, joka sisältää kotimaista Finola-öljyhampun kukintoa. Monipuolisesti hoa hoitavassa Hempaattinen Hamppurasvassa ovatkin visusti tallella kaikki hampun hyödylliset kannabinoidit ja muut aktiiviset yhdisteet.

Finola-hamppukukinnon lisäksi hyväätekevä Hamppurasva sisältäävarsin simppelit ainesosat: hampunsiemenöljyä, oliiviöljyä ja mehiläisvahaa. Hempaattinen Hamppurasva hoitaa ihoa monipuolisesti tehden "taikoja" ihan kaikille ihotyypeille.

Hamppurasvassa komeilevan hamppuöljyn sisältämät omega-6- ja omega-3-rasvahapot sekä E-vitamiinit ravitsevat ihoa hellien ja hoitaen sitä. Hamppurasva onkin loistava valinta etenkin atooppiselle ja kuivalle iholle.

Hempaattinen hamppurasva on kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte - ja valmistettu 100% ilman kemikaaleja ja säilöntäaineita. Testaa ja innostu itsekin!

Kosolti hyviä kokemuksia Hempaattinen Hamppurasvasta

Moni Hempaattinen Hamppurasvaa ihonsa hoidossa kokeillut on hämmästynyt tuotteen terhakoittavasta tehosta erilaisten ihottumien ja esimerkiksi atooppisen ihon hoidossa. Mahtirasvan tehoaineena temmeltävät kannabinoidit vähentävät tulehdusta iholla. Useiden käyttäjäkokemusten perusteella eriasteisia hyötyjä on ilmennyt hyvin monenlaisissa iho-ongelmissa; akuuteista naarmuista hankaumista, rakoista, palovammoihin sekä atooppisesta ihosta muihin pidempiaikaisiin vaikeasti hoidettaviin iho-ongelmiin.

Innovaatiokeskus Hempaattinen tekee hampusta suorastaan ihmeitä! Hempaattisen hampputuotteet sisältävät täyden spektrin hampun hyväätekeviä ainesosia. Hempaattisen tuotteiden avulla hampun hyödyt saakin napatuksi kroppansa käyttöön varsin vähällä vaivalla. Innovaatiokeskus Hempaattisen legendaarisen Hamppurasvan valmistus aloitettiin vuoden 2018 lopulla syksyisten hampputalkoidensa inspiroimana. Talkooviikonloppuun osallistui joukko syrjäytyneiksikin sanottuja pitkäaikaistyöttömiä, joista osa asuu ja touhuilee nykyään erittäin motivoituneina ammattilaisina Innovaatiokeskus Hempaattisella.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6429810055002
  • Ainesosat: Hamppuöljy, oliiviöljy, Finola-hamppukukinto, mehiläisvaha.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: CBD, Hamppu
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu