Greippiöljytipat (greipinsiemenöljy), 30 ml

Greippiöljytipat (greipinsiemenöljy), 30 ml
24,95 €
( 831,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Greippiöljy tekee melkein ihmeitä!

Yksityiskohdat

Greippiöljyuute on laajakirjoinen luonnonaine. Greippiöljy sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus hyvinvointiin on tunnettu jo yli 20 vuotta.

Antibakteerinen ravintolisä sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön. Suosittelemme ulkoisesti suun ja kurkun hygieniaan ja intiimialueiden limakalvojen huuhteluun.

KÄYTTÖVINKKI:
Kylmän kauden tehotipoiksi: Veteen sekoitettuna tai sellaisenaan kielen alle 10 tippaa 1-3 kertaa päivässä.
Vahvistavaan ylläpitoon: 10 tippaa 0,5 desilitraan vettä 3 kertaa päivässä sisäisesti nautittuna.
Virtsavaivoihin, sisäisesti 15 tippaa 3 kertaa päivässä, intiimialueiden huuhteluun 5-10 tippaa huuhteluveteen.
Hyvien bakteerikantojen ylläpitoon, veteen sekoitettuna tai sellaisenaan kielen alle 10 tippaa 1-3 kertaa päivässä. Myös ulkoisesti esim. emätinhuuhteluun: 5 tippaa noin 2,5 dl:aan kädenlämpöistä vettä.

VINKKI: Luonnonmukaisen desinfiointisuihkeen loihdit käden käänteessä greipinsiemenöljystä!
Ja näin se homma hoituu helposti, hetkessä ja kotikonstein:

Antibakteerinen puhdistusaine greipinsiemenöljystä:

Tarvikkeet:
Steriloitu, puhdas suihkepullo

Ainekset:
15 tippaa Greipinsiemenuutetta eli greipinsiemenöljyä
1/2 l Lämmintä vettä
Toimi näin:
1. Sekoita ainekset suoraan suihkepulloon. Sulje pullo ja ravista kunnolla.
2. Käytä aine heti, sillä se ei säily pitkään. Suihkuta puhdistusainetta runsaasti pinnoille ja pyyhi paperilla kuivaksi.

Vinkki: Tämä todella turvalllinen ja luonnollinen, antibakteerinen puhdistussuihke sopii äärimmäisen hyvin lapsiperheisiin ja etenkin lelujen desinfiointiin.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152044099
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, emulgointiaine (arabikumi), Greippiöljy (Citrus Grandis, hedelmäliha, siemenet, kuori), Hapettumisenestoaine (luonnolliset tokoferolit), auringonkukkaöljy, stabilointiaine (ksantaanikumi). Vaikuttavat aineet: Greippiöljy
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Greippiöljy