Detox-puhdistustipat, 100 ml

Detox-puhdistustipat, 100 ml
18,95 €
( 189,50 € / l )

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Kehon puhdistumisen ja uudistumisen tueksi!

"Detox-tipat ovat todella tehokas ja toimiva puhdistustuote - laittaa nesteet liikkeelle ja antaa kuona-aineille kyytiä!"

- Sini“ Detox-tipat ovat tosiaan kroppaa tehokkaasti puhdistava! Ne laittavat nestekiertoon vipinää ja keventävät oloa toden teolla.”

- Hanna“Vauhdittaa aineenvaihduntaa tarvittaessa tehokkaasti, käy myös puhdistuskuurin käynnistäjäksi. Loistotuote!”

- Elina

Yksityiskohdat

Frantsilan Detox-puhdistustipat toimivat tehokkaasti puhdistumisen ja uudistumisen tueksi sekä kehon itsekorjaantumisvoimien elvyttämiseksi.

Käyttötarkoitus:

Käytä tippoja kun haluat puhdistaa kehoasi sisäisesti ja voimaantua esim. väsymyskausina. Ota niitä myös aina puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista.

Sisältää tehokkaan sekoituksen puhdistavia yrttejä: voikukka, takiainen, nokkonen, puna-apila, siankärsämö, ratamo, kehäkukka, hierakka ja punajuuri.

Arvoisa lukija.

Tämän tuotteen sisältämä, prebioottinakin toimiva voikukka tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia.

Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti.

Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä.

Tämän tuotteen sisältämä siankärsämö on Suomen luonnon superyrtti ja erityisen pätevä kaveri taistelussa hengitysteiden terveyden puolesta. Siankärsämö edistää myös virtsateiden terveyttä ja se on saavuttanut vankkaa suosiota myös vastustuskykyään trimmaavien ihmisten keskuudessa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että voikukka ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Frantsilan Luomuyrttitila ei ole lainsäätäjän mukaan lääketehdas. Tästä johtuen valmistamamme tuotteet kuuluvat elintarvike-, ravintolisä- tai kosmetiikkalain alaisiin tuotteisiin. Koska laki rajoittaa elintarvikkeiden sairauksia parantavien tai terveyttä edistävien vaikutuksien esille tuomisen markkinoinnissa, emme voi niistä myöskään tässä kertoa.

Lisätiedot

  • EAN: 6416384040367
  • Ainesosat:
    Ainesosat / INCI: 

    Alcohol (alkoholi)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri, uutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, uutos)*, Urtica dioica (nokkosen lehti, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Rumex ssp. (hierakan juuri, uutos)*, Beta vulgaris (punajuuren lehti, uutos)*. 

    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Detox