Detox-puhdistustipat, 100 ml

Detox-puhdistustipat, 100 ml
19,95 €
( 199,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Kehon puhdistumisen ja uudistumisen tueksi!

"Detox-tipat ovat todella tehokas ja toimiva puhdistustuote - laittaa nesteet liikkeelle ja antaa kuona-aineille kyytiä!"

- Sini“ Detox-tipat ovat tosiaan kroppaa tehokkaasti puhdistava! Ne laittavat nestekiertoon vipinää ja keventävät oloa toden teolla.”

- Hanna“Vauhdittaa aineenvaihduntaa tarvittaessa tehokkaasti, käy myös puhdistuskuurin käynnistäjäksi. Loistotuote!”

- Elina

Yksityiskohdat

Kotimaiset Detox-tipat laittavat nestekiertoon vipinää ja keventävät oloa toden teolla. Puhdistushommia tuotteessa hoitelevat tehokkaasti kotimaiset yrtit mm. voikukka ja takiainen. Frantsilan Detox-puhdistustipat toimivat tehokkaasti puhdistumisen ja uudistumisen tueksi sekä kehon itsekorjaantumisvoimien elvyttämiseksi.

Detox-tippojen käyttö:
Käytä tippoja kun haluat puhdistaa kehoasi sisäisesti ja voimaantua esim. väsymyskausina. Ota niitä myös aina puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista.

Detox-tipat sisältävät turvallisen ja tehokkaan sekoituksen puhdistavia yrttejä: voikukka, takiainen, nokkonen, puna-apila, siankärsämö, ratamo, kehäkukka, hierakka ja punajuuri.

Detox-tippojen sisältämä takiainen  (Arctium lappa) edistää ruuansulatusta ja vaikuttaa suostuisasti ihon  sekä nivelten terveyteen. Vastustuskykyäkin buustavaa takiainen avittaa kuona-aineiden poistumista munuaisten toimintaan suostuisasti vaikuttamalla.

Tämän tuotteen sisältämä, prebioottinakin toimiva voikukka tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia.  Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti.  Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä.

Tämän tuotteen sisältämä siankärsämö on Suomen luonnon superyrtti ja erityisen pätevä kaveri taistelussa hengitysteiden terveyden puolesta. Siankärsämö edistää myös virtsateiden terveyttä ja se on saavuttanut vankkaa suosiota myös vastustuskykyään trimmaavien ihmisten keskuudessa.

Tiesitkö, että detox-tippojenkin sisältämä nokkonen on luonnon vanttera voimantuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa! 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että voikukka ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040367
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI: 

  Alcohol (alkoholi)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri, uutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, uutos)*, Urtica dioica (nokkosen lehti, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Rumex ssp. (hierakan juuri, uutos)*, Beta vulgaris (punajuuren lehti, uutos)*. 

  * = Luomulaatua
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Detox
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen