D-vitamiinisuihke vauvoille ja pikkulapsille, 15 ml

D-vitamiinisuihke vauvoille ja pikkulapsille, 15 ml

Normaali hinta: 15,95 €

Special Price 13,95 €

( 930,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Perheen pienimpien parhaaksi.

"Näppärä tapa nauttia d-vitamiinit - suosittelen erityisesti lapsiperheille. Muksut tykkäävät suihkautella!"

- Petra”Hyvänmakuinen ja helppo käyttää. D-vitamiinin suihkiminen lapsen kanssa on hauska aamuinen tapa, jota lapsikin odottaa innoissaan :) Ja tietysti D-vitamiini on ehdottoman tärkeä ravintolisä pohjolassa asuvalle!"

- Tiia“ Helppo ja hyvänmakuinen d-vitsku, meidän reilu 1.vee odottaa suu auki kun näkee vitskun kädessäni. Tämä oli myös loistava vauva-aikana, tästä d-vitamiinista ei tullut mitään mahaoireita!”

- Reetta“Tämä on kätsy tuote jokaiseen lapsiperheeseen. Helppo annostelu: 1 suihkaus suoraan suuhun ja miedosti mansikan makuinen, joten perheen pienimmätkin ottavat D-vitamiininsa mieluusti. Testattu ja erinomaiseksi todettu!”

- Adina

Yksityiskohdat

Vauvoille ja pikkulapsille (0-5 -vuotiaille) suunniteltu, tehokas ja mansikanmakuinen D3-vitamiinisuihke, 100 suihketta / pakkaus. Imeytyy tutkitusti suun limakalvolta, eikä aiheuta vatsavaivoja. Sisältää D3 -vitamiinia 10 mcg / suihkaisu, mikä on Suomessa virallinen saantisuositus. Kätevä käyttää ja maistuu hyvältä!

Mansikka-aromi ei allergisoi ja soveltuu mansikka-allergisille.
Suositeltu annos:

1 suihkaus päivässä suuhun (pakkauksessa 100 suihkausta). Ravista ennen käyttöä. Annos sisältää D3-vitamiinia 10 mcg (150% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Tiesitkö, että uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken sisäpinnalta? Ei olekaan ollenkaan sattumaan, että Nordic Health Sprays -tuotteissa on "suhuttava" suutin, joka levittyää vitamiinit ympäri suuta.

D-vitamiini on hyväksi luuston ja hampaiden terveydelle. Se tukee myös vastustuskykyä ja edistää lihasten normaalia toimintaa. Käytä suihkepullo loppuun 3 kuukauden kuluessa avaamisesta. Ei lasten ulottuville.

Sopii vegetaristeille. Ei sisällä ollenkaan keinotekoisia väri- tai aromiaineita.

Sallitut terveysväittämät:

D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä
D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa
D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
D-vitamiini edistää hampaiden pysymistä normaaleina
D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060148521145,96170816
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Keskipitkät triglyseridit (kookos/palmuöljy), luonnollinen mansikka-aromi, kolekalsiferoli (D-vitamiini)
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: D-vitamiini