D-vitamiinisuihke, junior, 15 ml

D-vitamiinisuihke, junior, 15 ml
15,95 €
( 1 063,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Raikkaan piparmintunmakuinen D-vitamiinisuihke lapsille!

"Näppärä tapa nauttia d-vitamiinit - suosittelen erityisesti lapsiperheille. Muksut tykkäävät suihkautella!"

- Petra”Hyvänmakuinen ja helppo käyttää. D-vitamiinin suihkiminen lapsen kanssa on hauska aamuinen tapa, jota lapsikin odottaa innoissaan :) Ja tietysti D-vitamiini on ehdottoman tärkeä ravintolisä pohjolassa asuvalle!"

- Tiia

Yksityiskohdat

Dlux Junior D-vitamiinisuihke on helppo ja kätevä valmiste päivittäiseen käyttöön yli 3-vuotiaille lapsille. Se on raikkaan piparmintun makuinen. Tämä D-vitamiinisuihke on makeutettu xylitolilla, eikä siinä ole lainkaan mukana keinotekoisia lisäaineita. 


Nordic Health Dlux -vitamiinisuihkeiden imeytymisteho on testattu Cardiffin yliopiston imeytymistutkimuksissa.

D-vitamiinin sallitut terveysväittämäat:

D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä
D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa
D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
D-vitamiini edistää hampaiden pysymistä normaaleina
D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Tuotteelle myönnetty Turvallinen Valinta -merkki.

Tiesitkö, että uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken sisäpinnalta? Ei olekaan ollenkaan sattumaan, että Nordic Health Sprays -tuotteissa on "suhuttava" suutin, joka levittyää vitamiinit ympäri suuta.

Suomen Terveysjärjestö RY myönsi tammikuussa 2015 ensimmäisen Turvallinen valinta -tavaramerkin käyttöoikeuden Nordic Health Sprays/Pohjoismaiden Terveyssuihkeet -tuotteille. Turvallinen valinta -merkillä varustettujen tuotteiden valmistuksessa on otettu huomioon sekä terveydelliset että ympäristölliset näkökohdat. Merkin kriteereissä on kiinnitetty huomiota myös lisä,- väri- ja säilöntäaineiden käyttöön. Suomen Terveysjärjestö haluaa edistää tuotekehitystä ja vaikuttaa siihen, että markkinoille saadaan yhä enemmän vastuullisesti tuotettuja kulutushyödykkeitä.

D-vitamiinisuihkeen käyttöohjeet:

Yksi suihkaus päivässä suuhun. Yhdessä suihkauksessa D-vitamiinia 10 mcg. Pakkauksessa 100 suihkausta. Ravista ennen käyttöä. Käytä 6 kuukauden kuluessa avaamisesta.

Varoitukset:

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060148521152,96170823
  • Ainesosat: Ainesosat: Puhdistettu vesi, ksylitoli, emulgointiaineet (akaasiakumi, auringonkukkalesitiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), piparminttuöljy.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: D-vitamiini
  • Ominaisuudet: laktoositon