Coconut aminos-kastike (Coco aminos), 250 ml

Coconut aminos-kastike (Coco aminos), 250 ml
12,25 €
( 49,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Erinomainen vaihtoehto soijakastikkeelle.

Yksityiskohdat

Umami-makuakin murkinoihin mäjäyttävä Cocofina-sarjan coconut aminos-kastike on terveellinen ja soijaton korvike soijakastikkeelle. 

Coconut aminos on niittänyt mainetta ja kunniaa terveystietoisten kulinaristien keskuudessa.  Eikä ihme: Coconut aminos sisältää 75 % vähemmän suolaa kuin soijakastike, mutta se antaa ruokiin mielettömän mahtavan, suolaisenmakean umamin maun. 

Coconut aminos-kastike valmistetaan sekoittamalla kookosetikkaa (fermentoitu kookosvedestä) kookosnektariin sekä lisäämällä mausteita. Tämän hämmästyttävän maustekastikkeen herkullinen ja tasapainoinen maku on suloinen sekoitus suolaista ja makeaa. Kaiken kukkuraksi coconut aminos-kastike on ravinteikas ratkaisu sapuskoihin sujautettavaksi. 

Soijaton ja gluteeniton maustekastike sisältää mineraaleja sekä C- ja B-vitamiineja. Nimensä mukaisesti se sisältää 17 erityyppistä aminohappoa, jotka ovat proteiinien rakennusaineita. Vastustuskykyäkin buustaavat aminohapot ovat tärkeitä tekijöitä myös lihasten, aivojen ja hermoston toiminnassa. Coconut Aminos-kastikkeessa on peräti 14-kertainen määrä aminohappoja soijakastikkeeseen verrattuna. 

Coconut aminos, käyttö:
Mutta miten coconut aminosia sitten käytetään? Helposti ja herkullisesti - ihan niinkuin soijakastiketta tai tamariakin! Itse asiassa Coconut Aminos on niin herkullista, että sitä voi vaikka lusikoida suoraan purkista! Mahtava maku pääsee kuitenkin parhaiten oikeuksiinsa salaattien sekaan lorautettuna, ruoka-annosten lomaan tai erilaisiin marinadeihin lisättynä. Cocofinan Coconut Amino-kastike on terveellinen ja luontaisesti gluteeniton korvike soijakastikkeelle. Coconut amino on ihanteellinen vaihtoehto gluteenia ja soijaa välttelevien ruokavalioon.

Käytä siis Coconut aminos-kastiketta varsin monipuolisesti ruoanlaitossa. Se sopii mitä mainioimmin soijakastikkeen korvikkeeksi wokkiruokiin, salaatinkastikkeisiin sekä marinaadeihin. Sisältää 75 % vähemmän suolaa kuin soijakastike. Kokeile ja ihastu ikihyviksi!

Säilytys:
Avaamisen jälkeen säilytys jääkaapissa.

Tällä mojovalla mahtikastikkeella saattaa hyvinkin olla terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme tähän saumaan voi kertoa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5060118260845,5060118260852
  • Ainesosat: Ainesosat:
     Kookosetikka*, kookoksenmesi, kookossokeri, suola, valkosipuli, sipuli.

    *= luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Maustekastikkeet, Soijakastike
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen