Cashew-pähkinät, 1000 g

Cashew-pähkinät, 1000 g
29,99 €
( 29,99 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Cashew on kaikkien kaveri!

Yksityiskohdat

Luonnonmukaisesti tuotettuja ja todella laadukkaita cashew-pähkinöitä riittoisassa säästöpakkauksessa. Cashew on suosittu trooppinen makea pähkinä, jonka mieto kermainen maku on monien mieleen.

Cashew-pähkinöistä saat pontta päivääsi ja ne ovat tarmoa antava välipala.

Käyttövinkki: Lisää couscousin, kvinoan, jogurtin tai myslin joukkoon. Kokeile myös wokeissa ja salaateissa. Tee uudenlainen pizzatäyte murskatuista cashew-pähkinöistä, vuohenjuustosta ja kurpitsasta. Tai huiskauta kourallinen raakasuklaan joukkoon.

Cashew-pähkinät sisältävät runsaasti proteiinia, sinkkiä ja magnesiumia sekä sydänystävällisiä rasvahappoja.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430033172100
 • Ainesosat: Ainesosat: cashew-pähkinä*. *=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö /100g:
  Energia Kcal: 574
  Proteiini: 20
  Rasva: 46,3
  Hiilihydraatti: 18,8
 • Alkuperämaa: Vietnam
 • Tuotetyyppi: Cashew
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen