Terveellinen vihersmoothie

Smoothieiden avulla voit helposti lisätä kasvisten ja hedelmien määrää ruokavaliossasi. Smoothie sopii niin aamu- kuin välipalaksikin tai kiireisinä päivinä jopa lounaaksi. Lue GreenStreetin vinkit ja ota ihanan vihersmoothien resepti talteen!
GreenStreet Yes Vegan Grab & Go Green Margarita Smoothie
Smoothieiden avulla voit helposti lisätä kasvisten ja hedelmien määrää ruokavaliossasi. Smoothie sopii niin aamu- kuin välipalaksikin tai kiireisinä päivinä jopa lounaaksi.

Alla yksi maukas vihersmoothieresepti sinulle testattavaksi! Tämä smoothie toimii erityisen hyvin lounassmoothieksi kiireisiin päiviin. Tämä ihana vihersmoothie sisältää paljon hiilihydraatteja ja vitamiineja hedelmistä.

Vinkki treenin ympärille: korvaamalla veden kookosvedellä huolehdit myös nestetasapainostasi treenin aikana! Tärkeiden elektrolyyttien lisäksi kookosvesi sisältää mm. kaliumia, magnesiumia ja natriumia. Nämä auttavat parantamaan suorituskykyäsi sekä antamaan sinulle energiaa, oli kyseessä sitten treeni- tai lepopäivä.Ihana vihersmoothie

2 dl tuoretta pinaattia
1-2 dl Foodin kookosvettä
1 kuorittu appelsiini
2 dl mangoa
1 dl ananasta
1/2 limen mehu sekä kuori

Laita ainekset tehosekoittimeen ja sekoita noin 1-2 minuuttia täydellä teholla, tai kunnes tasaista. Koristele vaikkapa mansikoilla, kaakaonibseillä ja sitruunalla. Nauti hymy huulilla!

Kurkkaa myös GreenStreetin raakakakkuresepti >>