Pohjolan Marjat tattaripuuro

Tämä Foodinin marjaisa tattaripuuro on ihana sunnuntaiaamun herkku. Helppo, maukas ja terveellinen tattaripuuro tuo vaihtelua aamuihin. Testaa reseptiä itse ja ihastu!
Pohjolan Marjat tattaripuuro

4-6 annosta

Pinnalle:

  • marjoja ja banaania

1. Tee ensin mantelimaito: Laita blenderiin vesi ja mantelivoi. Blendaa hyvin.

2. Raasta omena. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

3. Huuhtele tattarisuurimot kylmällä vedellä ja kaada ne uunivuokaan. Lisää mantelimaito, marjajauhe, suola, raastettu omena, agavesiirappi ja mausteet. Sekoita.

4. Paahda puuroa uunissa noin tunti. Ripottele lopuksi puuron päälle hampunsiemeniä ja halutessasi marjoja ja banaania.
Anna levähtää hetki. Tarjoa lämpimänä.