Pohjolan Marjat tattaripuuro

4-6 annosta
- 8 dl vettä
- 5 rkl Foodin mantelitahnaa
- 1 omena
- 2 dl Foodin tattarisuurimoita
- 3 rkl Foodin Pohjolan marjat -jauhetta
- 0,5 tl Foodin Himalajan ruususuolaa
- 0,5 tl Foodin ceyloninkanelia
- 0,5 tl Foodin jauhettua inkivääriä
- 1 rkl Foodin agavesiirappia
- 1/4 tl Foodin vaniljajauhetta
- + Foodin hampunsiemeniä
Pinnalle:
- marjoja ja banaania
1. Tee ensin mantelimaito: Laita blenderiin vesi ja mantelivoi. Blendaa hyvin.
2. Raasta omena. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
3. Huuhtele tattarisuurimot kylmällä vedellä ja kaada ne uunivuokaan. Lisää mantelimaito, marjajauhe, suola, raastettu omena, agavesiirappi ja mausteet. Sekoita.
4. Paahda puuroa uunissa noin tunti. Ripottele lopuksi puuron päälle hampunsiemeniä ja halutessasi marjoja ja banaania.
Anna levähtää hetki. Tarjoa lämpimänä.