Paahteiset parapähkinät

Paahteiset parapähkinät:
300 g parapähkinöitä
2 rkl hunajaa
2 rkl voita
1/2 tl suolaa
1/2 tl savupaprikaa
1/4 tl chilijauhetta
ripaus rosmariinia
1 dl kuivattuja karpaloita
Leikkaa parapähkinöitä pienemmiksi suupaloiksi. Lämmitä voi ja hunaja - sekoita ne sitten keskenään. Lisää seokseen mausteet. Levittele parapähkinät leivinpaperin päälle pellille tasaiseksi kerrokseksi ja valuta hunajainen mausteseos pähkinöiden päälle. Paahda pähkinöitä n. 15 minuutin ajan 175 asteisessa uunissa, kunnes niiden väri hiukan tummuu. Sekoita pähkinöitä kerran paahtamisen aikana. Anna pähkinöiden jäähtyä ja sekoita sitten kuivatut karpalot pähkinöiden joukkoon.
Alkuperäinen resepti: www.jotainmaukasta.fi