Paahteiset parapähkinät

Tällä helpolla reseptillä loihdit mausteiset parapähkinät vaikka leffaevääksi. Samalla buustaat vastustuskykyäsi, sillä parapähkinät sisältävät paljon seleeniä. Kokeile itse ja ihastu näihin paahdettuihin naposteltaviin!
Tällä helpolla reseptillä loihdit mausteiset parapähkinät vaikka leffaevääksi. Kokeile itse ja ihastu näihin paahdettuihin naposteltaviin!

Paahteiset parapähkinät:

300 g parapähkinöitä

2 rkl hunajaa

2 rkl voita

1/2 tl suolaa

1/2 tl savupaprikaa

1/4 tl chilijauhetta

ripaus rosmariinia

1 dl kuivattuja karpaloita

Leikkaa parapähkinöitä pienemmiksi suupaloiksi. Lämmitä voi ja hunaja - sekoita ne sitten keskenään. Lisää seokseen mausteet. Levittele parapähkinät leivinpaperin päälle pellille tasaiseksi kerrokseksi ja valuta hunajainen mausteseos pähkinöiden päälle. Paahda pähkinöitä n. 15 minuutin ajan 175 asteisessa uunissa, kunnes niiden väri hiukan tummuu. Sekoita pähkinöitä kerran paahtamisen aikana. Anna pähkinöiden jäähtyä ja sekoita sitten kuivatut karpalot pähkinöiden joukkoon.

Alkuperäinen resepti: www.jotainmaukasta.fi