Nokkospesto sour cream

Helsinki Wildfoods on villiruokiin keskittynyt yritys, joka kehittää ja myy luonnollisia ruokatuotteita sekä järjestää erilaisia villiyrttitapahtumia ja workshopeja.
Jos haluat testata myös kotikokkailussa villiyrttien käyttöä, niin kokeile alla olevaa reseptiä, jossa on käytetty Helsinki Wildfoodsin nokkospestojauhetta.
Tämä kastike sopii erinomaisesti vaikkapa uuniperunoiden kylkeen, mutta sopii myös muuhun dippailuun.
Nokkospesto sour cream
3 dl vähintään neljä tuntia vedessä liotettuja cashewpähkinöitä
0,6 dl kylmää vettä
2,5 rkl sitruunan mehua
1 rkl omenaviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1 valkosipulinkynsi
1 kourallinen timjamia
1 kourallinen basilikaa
1 pussi Helsinki Wildfoodsin Nokkospestoa
Sekoita kaikki aineet keskenään sauvasekoittimella tai blenderissä. Maista!
Kuva: Helsinki Wildfoods
Osta Helsinki Wildfoodsin tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>