Biohakkerisuklaa: Work, 40 g

Biohakkerisuklaa: Work, 40 g
3,95 €
( 98,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Konttorirotan salainen ase - testaa ja totea terhakoittava teho!

Yksityiskohdat

Biohakkerisuklaa: Work on funktionaalinen raakasuklaa, joka buustaa lisätehoa työpäivääsi! Kyseessä on FUNKTIONAALINEN suklaa, joka tekee muutakin kuin maistuu hyvälle.

Biohacker Centerin ja Foodinin yhteistyössä kehittelemän Work-suklaan tehoaineina temmeltää kotimaisen metsämustikan lisäksi Chocamine-uute (teobromiini) ja siiliorakasuute (lion's mane).

Tämän supersuklaan sisältämä siiliorakas eli Lion´s mane (Hericium erinaceus) on hyväksi hermojärjestelmälle ja siksi se onkin suosittua keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa.

Lion´s mane onkin jokaisen konttorirotan salainen ase, joka saa heidät pystymään parhaimpaansa - myös niinä päivinä, joina auringonsäteet eivät tunnu risukasaan yltävän.

Lion´s manella eli siiliorakkaalla ryyditetty biohakkerisuklaa saakin supervoimasi valloilleen - se onkin kukkea kumppani mukaan matkalle kohti ääretöntä ja sen yli!

Mahtavinta tässä luksussuklaassa on tottakai loistava maku - iske kiinni ja ihastu itsekin! Hyvässä suklaassa ei todellakaan ole mitään pahaa!

Biohakkerisuklaiden ideana on tarjota nautiskelijoilleen ravintolisämäisia hyötyjä herkullisen luomuraakasuklaan muodossa.

Suklaiden kehittelijöitä paistattelevat Jaakko Halmetoja ja Teemu Arina, jotka kaiken muun hyvän lisäksi biohakkereinakin tunnetaan. Luomulaatuiset biohakkeriraakasuklaat on valmistanut Foodin.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051821219
  • Ainesosat:

    Kaakaonibs*, kaakaovoi*, kookospalmusokeri*, metsämustikka*, Chocamine-uute (teobromiini), siiliorakasuute (lion's mane), vanilja*, merisuola, B. Coagulans -probiootti

    * =luomu

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa
  • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen