Amla-marjauute (Super C-vitamiini), 50 g

Amla-marjauute (Super C-vitamiini), 50 g
24,95 €
( 499,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
C-vitamiinipommi vailla vertaa!

"Flunssan uhatessa turvaudun suurempiin annoksiin c-vitamiinia (Puhdistamon amla-jauhe) ja D-vitamiinia (Better Youn vahva D-vitamiinisuihke). Lisäksi lisään smoothien tai jogurtin sekaan reippaanlaisesti Cocovin tulsi-jauhetta sekä hörpin esimerkiksi Pukkan loistavaa Kolmen Inkiväärin teetä. Eipäs sitten tarvitsekaan jäädä sängynpohjalle potemaan!"

- Heidi“Puhdistamon amla on tehokas ja helppokäyttöinen C-vitamiinilisä jokapäiväiseen käyttöön. Se on ihan ehdoton aines aamu-smoothieen!”

- Venla“Huippu C-vitamiini, jota juoskentelen MSM:n seurana päivittäin.”

- Mikko“Erittäin hyvä ja helppo c-vitamiinilisä, sekoitan msm.n kanssa, smoothiessa, puurossa, jugurtissa, suoraan sellasenaan, you name it!”

- -Reetta“Tämä on paras c-vitamiini mitä tiedän ja jokapäiväisessä käytössäni. Purkki on uskomattoman riittoisa ja jo teelusikan kärjellisessä on 500 mg c-vitamiinia. Ainesosana ainoastaan ihana, kirpakka luomu amlamarja.”

- Jeni

Yksityiskohdat

Amla SuperC-vitamiini valittiin Ruohonjuuren parhaaksi tuotteeksi vuonna 2015 superfoodien sarjassa.

Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati perusteli valintaansa näin:
“Luonnollinen ja helppo tapa nauttia elintärkeää C-vitamiinia. Huippuriittoisa purkki: kerta-annoksena teelusikan kärjellinen riittää.”

Luomulaatuista amla-uutejauhetta Puhdistamolta. Huippuriittoisa valinta: pelkkä teelusikan kärjellinen Amlauutejauhetta eli Super C-vitamiinia sisältää 500mg C-vitamiinia. Jauhetta kannattaa siis käyttää säästeliäästi.

Tämä uute sisältää 50% painostaan C-vitamiinia, eli teelusikallinen sisältää noin 2500 mg luonnollista C:tä. Tämä on 4,2 kertaa enemmän kuin Camu Camu, joka sisältää parhaimmillaan 12% painostaan C-vitamiinia.

Käyttö: Pieni määrä riittää. Pelkkä teelusikallisen kärjellinen sisältää 500mg C-vitamiinia. Lisää juomiin tai pirtelöihin, joihin haluat luonnollista C-vitamiinia. Tämä uute sisältää 50% painostaan C-vitamiinia, eli teelusikallinen sisältää noin 2500 mg luonnollista C:tä.

Puhdistamon Super-C vitamiini ravintosisältö / 1 tl (5g):
C-vitamiinia - 2500 mg


Tuotteen sisältämän C-vitamiinin terveysvaikutukset ovat tutkitusti nämä:
- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
- C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, ihon, rustojen, luuston ja hampaiden normaalia toimintaa varten
- C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
- C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa
- C-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja
- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
- C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
- C-vitamiini edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
- C-vitamiini lisää raudan imeytymistä

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Pidäthän tämän tuotteen visusti pienokaisten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039220355
 • Ainesosat: Ainesosat: Luomu amla-marja.

  Ravintosisältö / 1 tl (5g):
  C-vitamiinia - 2500 mg

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: C-vitamiini
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen