Agavesiirappi, 250 ml

Agavesiirappi, 250 ml
5,90 €
( 23,60 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Tästä ei makean GI paljon alene!

“Luottomakeuttajani, vegaaninen “hunaja”, joka on kropalle sokeria hellempi vaihtoehto.”

- Anni

Yksityiskohdat

Väliamerikkalaisesta trooppisesta Agave-kasvista valmistettu luonnollinen makeutusaine. Agave ei ole ainoastaan hyvän makuinen, vaan se on luonnollinen ja parempi vaihtoehto valkaistulle sokerille. Sen alhainen glykeeminen indeksi (GI 11-19) auttaa verensokeriasi pysymään normaalina. Erinomainen sokerinkorvike leivonnassa, smoothieissa ja muissa juomissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että agavesiirappikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722305120
 • Ainesosat: Ainesosat: Luonnonmukaisesti tuotettu agave-siirappi.

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 1275 kJ/305 kCal
  Proteiini < 0,1 g
  Hiilihydraatti 75 g
  mistä sokereita 75 g
  Rasvaa < 0,1g
  joista, tyydyttyneitä < 0,1 g
  Suola < 0,1 g
 • Alkuperämaa: Meksiko
 • Tuotetyyppi: Siirapit
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen