Ruohonjuuren blogi
Impolassa ei viljellä viimeaikojen villitysten innoittamana vaan tila perustettiin jo vuonna 1894. Silloin nykyisen viljelijän (Kaarlo Impolan) isoisän isä (Kalle Impola) perusti oman tilan isänsä omistamille viljaville ”takamaille” Kiikan (nykyisen Sastamalan) Kämmäkkään. Nykyinen viljelijä Kaarlo Impola aloitti viljelyn vuonna 2000.
Jatka lukemista
Palkittu Karin havupuu-uutejuoma on noussut terveystietoisten ykkösjuomaksi, eikä lainkaan syyttä. Lue blogistamme tämän klassikkomainetta niittäneen puhtijuoman taustoista!
Jatka lukemista
English Tea Shop -sarjan teet ovat konkreettinen vaihtoehto epäoikeudenmukaiselle plantaasituotannolle. Jokainen kupillinen kuumaa tuuppaa maailmaa pikkuisen parempaan suuntaan.
Jatka lukemista
Reilun kaupan meiningillä tuotetuista luomusuklaistaan kuuluisaksi tulleen Seed and Beanin tarina sai alkunsa vuonna 2005, kun yrityksen perustaja herra Short tuli kotiin ja toi lapsilleen maistettavaksi itse tekemäänsä suklaata. Toinen maistelijanaperoista oli Oliver Short, joka nykyään vastaa kansainvälisesti Seed and Beanin suklaamyynnistä.
Jatka lukemista
Tässä pesussa luonto ei todellakaan likaannu! Ekopesuaineiden suunnannäyttäjän Planet Puren missiona on tehdä kaikkensa, jotta maailma olisi parempi paikka – ihmisille ja muulle luonnolle.
Jatka lukemista